Pörssitiedote 25.09.2009  12:30

Sanoma-konsernin strategisesta kehityksestä vastaava johtaja Sven Heistermann on nimitetty konsernin johtoryhmän (Executive Management Group) jäseneksi 1.10.2009 alkaen. Heistermann aloitti Sanomassa elokuussa 2008. Hän on aiemmin työskennellyt liikkeenjohdon konsultointiin erikoistuneessa Booz Allen Hamiltonissa johtaen lukuisia strategiseen kehitykseen liittyviä projekteja sähköisen median sekä viestintä- ja elektroniikka-alan asiakkaille vuodesta 1998 alkaen.

Johtoryhmään kuuluvat 1.10.2009 alkaen Sanoman toimitusjohtaja Hannu Syrjänen (pj), liiketoimintaryhmien johtajat Eija Ailasmaa (Sanoma Magazines), Mikael Pentikäinen (Sanoma News), Anu Nissinen (Sanoma Entertainment), Jacques Eijkens (Sanoma Learning & Literature) ja Timo Mänty (Sanoma Trade) sekä strategisesta kehityksestä vastaava johtaja Sven Heistermann (Sanoma) ja talousjohtaja Kim Ignatius (Sanoma). Johtoryhmän jäsenet raportoivat toimitusjohtaja Syrjäselle.

Samassa yhteydessä Sanoma yksinkertaistaa konsernitoimintojensa rakennetta. Talousjohtaja Ignatius vastaa jatkossa taloushallinnon, tietohallinnon ja viestinnän lisäksi lakiasioista ja rahoituksesta sekä toistaiseksi henkilöstöhallinnosta.

Sanoma Oyj


Kim Ignatius
johtaja
Talous ja hallinto

Lisätietoja: Sanoman konserniviestintä, p. 0105 19 5062 tai viestinta@sanoma.com

Sanoma.com

Sanoma innostaa, jakaa tietoa ja yhdistää. Tuomme päivittäin tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Pidämme huolta siitä, että laadukas sisältö sekä kiinnostavat tuotteet ja palvelut ovat helposti saatavilla ja vastaavat lukijoidemme, katselijoidemme ja kuuntelijoidemme tarpeita. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä yli 20 000 ammattilaiselle 20:ssä Euroopan maassa. Vuonna 2008 konsernin liikevaihto oli 3,0 miljardia euroa.