Helsingin Sanomien HS.fi-verkkopalvelu ja Welho ovat julkaisseet yhteisen TvNyt.fi-palvelun, joka tarjoaa Suomen kattavimmat TV-ohjelmatiedot yli sadalta kanavalta. Kanavatarjonnan ja ohjelmien määrän lisääntyessä omien suosikkien löytäminen suuren tarjonnan joukosta on mutkistunut. Uusi TvNyt.fi-ohjelmaopas helpottaa televisionkatsojan elämää tarjoamalla useita käteviä aputoimintoja ohjelmatietojen löytämiseksi.

Käyttäjä pystyy yhdellä silmäyksellä näkemään kaikkien meneillään olevien ohjelmien tiedot digiboksista tutulla tavalla. Tarjonnasta voi myös poimia oman kiinnostuksen mukaiset ohjelmat, kuten esimerkiksi urheilun tai lastenohjelmat. Käyttäjä voi suodattaa näkymäänsä myös esimerkiksi kaikki ilmaiskanavat kerralla tai hakea ohjelmatiedot näkyviin kanavapaketeittain – tarjolla ovat kaikki Welhon verkossa tilattavat maksu-tv-paketit.

TvNyt.fi-palvelun ohjelmatiedot ovat samat, jotka näkyvät Welhon verkossa käytettävien digiboksien sähköisessä ohjelmaoppaassa. TvNyt.fi:ssä julkaistavat ohjelmatiedot esitetään siinä muodossa kuin ne saadaan tv-kanavilta. Tällä hetkellä useimpien kanavien ohjelmatiedot ovat palvelussa tarjolla noin viikoksi eteenpäin.

TvNyt.fi toimii osana HS.fi:n verkkopalvelua ja lisäksi ohjelmaopas julkaistaan jatkossa erillisenä liitteenä Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä. Palvelua pääsee käyttämään myös Welhon verkkosivuilta. Teknisestä toteutuksesta vastaa Welho ja mediamyynnistä Helsingin Sanomat. Katso lisää: Tvnyt.fi

Welho on Suomen suurin kaapelitelevisio-operaattori ja merkittävä laajakaistapalvelujen tarjoaja. Welho on osa Sanoma Entertainmentiä, Sanoma-konsernin sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmää. Helsingin Sanomat on johtava valtakunnallinen sanomalehti, jota lukee päivittäin noin miljoonaa suomalaista. Helsingin Sanomat on osa Sanoma News -liiketoimintaryhmää.