Helppokäyttöinen internetsivujen rakennusohjelma eWebsite.com on toukokuusta lähtien ollut saatavilla myös englanninkielisenä versiona. Alun perin tsekkiläinen palvelu laajentui ensin Unkariin ja Slovakiaan, ja on nyt ryhtynyt valloittamaan kansainvälisiä markkinoita.

"Laajennuksen taustalla on Tsekin markkinoiden rajallisuus ja halu tarjota palvelua mahdollisimman monelle käyttäjälle", kertoo sivuston perustaja Martin Krudenc. Tavoitteena on saavuttaa kansainvälisesti yhtä suuri suosio kuin alkuperäisellä sivustolla eStranky.cz:lla on. Myös sivuston ensimmäinen ulkomainen versio, unkarilainen eOldal.hu, on menestynyt hyvin ja luonut uskoa mahdollisuuteen tavoittaa myös kansainväliset internetin käyttäjät.

Sanoma Magazines Praha kustantaa yli 20 lehteä ja lukuisia verkkosivustoja, kuten eWebsite.comia. Sanoma Magazines Praha on Tshekin johtavia kustantajia ja osa Sanoma Magazines Internationalia, joka vastaa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtitoiminnoista Keski-, Itä- ja Kaakkois-Euroopassa.