SanomaWSOY Oyj Lehdistötiedote 27.8.2008 klo 11.00
 

SanomaWSOY ja Vantaan kaupunki ovat yhteistyössä laatineet suunnitelmat, joiden tarkoituksena on mahdollistaa modernin ja viihtyisän asuinalueen rakentaminen Keimolan moottorirata-alueelle.

Hanketta koskevat asemakaavatyön pohjaksi tarvittavat maankäytön suunnitelmaluonnokset ja muut selvitykset ovat valmistuneet vuonna 2007. Vantaan kaupungin laatima asemakaavaehdotus valmistuu syksyllä 2008, jonka jälkeen alkaa kaavaehdotuksen viranomais- ja luottamusmieskäsittely.

Hankkeen yksityiskohtia, mm. hankkeeseen liittyvä sopimus sekä maankäyttöluonnos, on esitelty materiaalipankissa SanomaWSOY:n verkkosivuilla.

SANOMAWSOY OYJ


Kim Ignatius
johtaja
talous ja hallinto

Lisätietoja: SanomaWSOY:n kiinteistöjohtaja Pentti Katainen, p. 0105 19 5150 tai pentti.katainen@sanomawsoy.fi


www.sanomawsoy.fi
www.sanomawsoy.fi/Sijoittajat

SanomaWSOY tarjoaa tietoa, elämyksiä, oppimiskokemuksia ja viihdettä miljoonille ihmisille. Laadukas sisältö, luovat asiakaslähtöiset tuote- ja palveluratkaisut sekä tehokas jakelu mahdollistavat asiakkaidemme tyytyväisyyden yli 20:ssä Euroopan maassa. Vuonna 2007 mediakonserni SanomaWSOY:n liikevaihto oli 2,9 miljardia euroa ja liikevoitto 344 milj. euroa. SanomaWSOY-konsernissa työskentelee lähes 20 000 ihmistä.