Sanoma Magazines Praha on lanseerannut ruuanlaittoon keskittyvän Kuchyne.cz-sivuston, joka täydentää sen sisustamiseen ja ruuanlaittoon keskittyvää sähköistä valikoimaa.

Kuchyne.cz tarjoaa ideoita, keskusteluja ja valokuvia sekä esittelee keittiömaailman trendejä. Sivustolla on myös keittiöiden sisustamiseen ja ruuanlaittoon liittyvää tietoa sekä reseptejä. Kuchyne.cz tekee läheistä yhteistyötä Sanoma Magazines Prahan aikakauslehtien, kuten Žena a kuchyne, Delikatesy, Prekvapení v kuchyni, Dum a zahrada ja Living kuchyne kanssa.

Uuden verkkopalvelun myötä Sanoma Magazine Praha voi tarjota mainostaja-asiakkailleen mahdollisuuksia yhdistää verkko- ja printtimainonta. "Näemme sisustamisen ja ruuanlaiton kiinnostavina ja nopeasti suosiotaan kasvattavina teemoina sekä verkkokävijöiden että mainostajien kannalta. Uskomme, että Kuchyne.cz saavuttaa nopeasti suosiota Tshekin markkinoilla ja että siitä tulee mielenkiintoinen ja luotettava tiedonlähde ruuanlaitosta kiinnostuneille", sanoo David Beška CE Media Onlinesta.

CE Media Online kuuluu Sanoma Magazines Prahaan, joka on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiliiketoimintaryhmää Sanoma Magazinesia.