Sanoma-Hearst Romania on ostanut Romanian toiseksi suurimman vanhemmille suunnatun Parinti.com-verkkopalvelun, joka tarjoaa vanhemmille tärkeää tietoa lapsista ja lastenkasvatuksesta. Vuonna 2002 perustetulla sivustolla on viikoittain noin 90 000 eri kävijää ja 550 000 sivulatausta. Sivuston suosituin osio on sen keskustelupalsta, ja sillä on tällä hetkellä 30 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Yritysoston jälkeen Sanoma-Hearst Romania on yli 35 % markkinaosuudellaan maan toiseksi suurin toimija tässä kohderyhmässä. "Tavoitteenamme on olla johtava kustantaja lasten vanhempien segmentissä sekä painetuissa lehdissä että verkkopalveluissa. Mami.ro- ja Parinti.com-palveluiden avulla vahvistamme verkkotoimintojamme ja haastamme markkinajohtajan", kertoo Adina Vasilescu, Sanoma-Hearst Romanian digitaalisen median kustantaja.

Sanoma-Hearst Romaniasta on tulossa yksi Romanian johtavista verkkopalveluiden tarjoajista. Yhtiön uusin lanseeraus on uutispalvelu Newsreport.ro. Lisäksi Sanoma-Hearst Romania hankki joulukuussa maan suosituimman hääsivusto Miresici.ron. Nyt hankittu Parinti.com säilyy itsenäisenä palveluna jo aiemmin yhtiön valikoimiin kuuluneen Mami.ron rinnalla. Myös Mami.ro on vanhemmille tarkoitettu portaali.

Sanoma-Hearst Romania on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmää Sanoma Magazinesiä.