Independent Media Sanoma Magazines on ostanut yhden Venäjän johtavista blogisivustoista, Webpark.run. Webpark.ru on viiden suosituimman viihteellisen blogisivuston joukossa Venäjän nopeasti kasvavilla markkinoilla. Sivuston erottaa kilpailijoistaan sen ainutlaatuinen sisältö ja sitoutunut kävijäjoukko.

Webpark.ru integroidaan osaksi Independent Median internetpalveluiden valikoimaa, joista tunnetuin on Cosmo.ru, Venäjän Cosmopolitanin internetsivusto. Webpark.run perustaja Danil Khasanshin ja sivuton rakentajatiimi siirtyvät Indepdent Mediaan ja jatkavan kehitystyötä. "Integraatio osaksi isompaa kokonaisuutta on tärkeä osa Webpark.ru-sivuston jatkokehitystä. Olemme nyt hyvissä käsissä ja tulevaisuus näyttää lupaavalta", Danil Khasanshin toteaa.

"Webpark.ru.täydentää valikoimaamme erinomaisesti. Voimme hyödyntää näkyvyyttämme useammilla sivustoilla ja lisäksi saamme joukkoomme erittäin ammattitaitoisen tiimin", Independent Media Sanoma Magazinesin toimitusjohtaja Elena Myasnikova iloitsee.

Independent Media Sanoma Magazines on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmä Sanoma Magazinesiä.