SanomaWSOY Oyj Lehdistötiedote 27.8.2007 klo 15.45

SanomaWSOY Oyj on allekirjoittanut 802 milj. euron syndikoidun luottosopimuksen 12 yhteistyöpankin kanssa. Luottosopimus on viisivuotinen. Lisäksi yhtiöllä on halutessaan optio kahteen lisävuoteen. Lainan korkokustannus on Euribor lisättynä marginaalilla, joka riippuu yhtiön taloudellisesta tilanteesta. Lainan lähtömarginaali on 0,175 %.

Lainajärjestelyllä korvataan SanomaWSOY:n nykyiset lyhytaikaiset kahdenkeskiset lainasopimukset pitkäaikaisemmalla järjestelyllä, jolla voidaan lisäksi joustavasti rahoittaa mahdollisia yritysostoja.

Lainan pääjärjestäjiä (Mandated Lead Arrangers) ovat BNP PARIBAS SA, DnB NORD A/S (Helsinki Branch), Fortis Bank (Nederland) N.V., Handelsbanken, ING, Nordea (syndikaatin koordinoija ja agentti), OKO Pankki Oyj, The Royal Bank of Scotland plc, Sampo Pankki Oyj, SEB ja Swedbank. Lisäksi lainan järjestäjänä (Co-Arranger) toimii Landesbank Hessen-Thüringen Girozentrale.

SANOMAWSOY OYJ


Matti Salmi
johtaja
talous ja hallinto


Lisätietoja:
Nils Ittonen, johtaja, rahoitus ja kiinteistöt, SanomaWSOY Oyj
puh. 040 502 3774


www.sanomawsoy.fi
www.sanomawsoy.fi/Sijoittajat

SanomaWSOY on Pohjoismaiden johtava mediakonserni, joka toimii monipuolisesti viestinnän eri osa-alueilla yli 20:ssä Euroopan maassa. Konserniin kuuluu viisi liiketoimintaryhmää: Sanoma Magazines, Sanoma, SanomaWSOY Education and Books, SWelcom ja Rautakirja. Vuonna 2006 konsernissa työskenteli yli 18 000 ihmistä ja sen liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa.