SanomaWSOY Oyj Pörssitiedote 2.8.2007 klo 12.00

SanomaWSOY Oyj:n hallitus on päättänyt käyttää varsinaisen yhtiökokouksen 4.4.2007 antamaa valtuutusta hankkia omia osakkeita yhtiön vapaalla omalla pääomalla. Valtuutuksen nojalla voidaan ostaa enintään 8 200 000 SanomaWSOY:n osaketta.

Omat osakkeet hankitaan muutoin kuin osakkeenomistajien omistamien osakkeiden suhteessa osakkeiden hankintahetken markkinahintaan Helsingin Pörssissä. Hankittavien osakkeiden vähimmäishinta on osakkeen alin ja enimmäishinta on osakkeen ylin julkisessa kaupankäynnissä noteerattu markkinahinta valtuutuksen voimassaoloaikana.

Yhtiökokouksen antaman valtuutuksen mukaan osakkeet hankitaan yhtiön pääomarakenteen kehittämiseksi, mahdollisten yrityskauppojen tai muiden liiketoimintajärjestelyjen toteuttamiseksi tai

muutoin luovutettaviksi, yhtiöllä pidettäviksi tai mitätöitäviksi.

Osakeostot alkavat aikaisintaan 6.8.2007. Valtuutus on voimassa vuoden 2008 varsinaisen yhtiökokouksen alkuun asti.

SANOMAWSOY OYJ


Matti Salmi
johtaja
talous ja hallinto

Lisätietoja: SanomaWSOY:n konserniviestintä, p. 0105 19 5062 tai konserniviestinta@sanomawsoy.fi

SanomaWSOY on Pohjoismaiden johtava mediakonserni, joka toimii monipuolisesti viestinnän eri osa-alueilla yli 20:ssä Euroopan maassa. Konserniin kuuluu viisi liiketoimintaryhmää: Sanoma Magazines, Sanoma, SanomaWSOY Education and Books, SWelcom ja Rautakirja. Vuonna 2006 konsernissa työskenteli yli 18 000 ihmistä ja sen liikevaihto oli noin 2,7 miljardia euroa.