Hollantilainen Sanoma Men's Magazines (SMM) ostaa enemmistön Belegger.nl B.V.:stä. Tämä laajentaa SMM:n tuotteita henkilökohtaiseen talouteen. Yhdessä Sanoma Magazinesin kanssa Belegger.nl:stä tulee suurin sijoitusasioiden portaali Benelux-maissa.

Belegger.nl. B.V.:hen kuuluu neljä sivustoa: www.belegger.nl, www.beursduivel.be, www.marketadvices.com ja www.voetbalnext.nl. Sivustoilla on kuukausittain yli 300 000 yksittäistä kävijää.

"Tarjonnan kasvattaminen uusilla sivustoilla on linjassa tulevaisuuden suunnitelmiemme kanssa. Belegger.nl mahdollistaa meille sisäänpääsyn henkilökohtaisen talouden markkinoille internetissä. Olemme jo ottaneet ensiaskeleen tähän suuntaan painetun Lucratief-lehden avulla, jonka levikki on 100 000 kappaletta", kertoo SMM:n toimitusjohtaja Auke Visser.

Myös Belegger.nl:n perustaja Matthijs Kanis on tyytyväinen sopimukseen. "Sanoma Magazines on meille täydellinen partneri. Suunnitellut investoinnit markkinointiin ja toimitukseen tulevat nopeuttamaan multimediakasvuamme Benelux-maissa merkittävästi."

Sanoma Men's Magazines on osa SanomaWSOY:n aikakauslehtiryhmä Sanoma Magazinesiä.

Belegger.nl:

Vuonna 1999 perustetusta Belegger.nl:stä on kasvanut yksi Hollannin suurimmista taloussivustoista. Belegger.nl tarjoaa tukea niin aloittelevalle kuin kokeneelle sijoittajalle. Beursduivel.be on Belegger.nl:n belgialainen sisarsivusto, joka on suurin itsenäinen sijoitussivusto Belgiassa. Marketadvices.com on erikoistunut ilmaisiin katsauksiin arvostettujen investointipankkien osto- ja myyntisuosituksista. Voetbalnext.nl on interaktiivinen jalkapallosivusto, jossa on mahdollista tehdä virtuaalisia sijoituksia jalkapalloseuroihin.