Sanoma-Hearst Romania on ostanut Romanian suosituimman hääsivuston. Miresici.ro (suomeksi: morsiammet.ro) aloitti vuonna 2005 ja on nyt Romanian suurin ja suosituin hääsivusto. Palvelulla on tällä hetkellä 38 000 eri kävijää viikossa ja 9 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Sivustolla on kohderyhmässään vahva asema, ja se kasvaa nopeasti. "Suunnitelmissamme on kehittää sivustoa entisestään lisäämällä toimituksellista sisältöä, palveluita ja verkostoitumistyökaluja. Tärkein haaste tällä hetkellä on toimivan liiketoimintamallin kehittäminen sivustolle", kertoo Adina Vasilescu, Sanoma-Hearst Romanian digitaalisen median kustantaja.

Tämä yritysosto laajentaa Sanoma-Hearst Romanian internetportfoliota ja vahvistaa yhtiön asemaa naisten verkkopalveluiden tarjoajana. Yhtiön sivustoihin kuuluvat mm. palkittu portaali vanhemmille, Mami.ro, ja naisten portaali Femeia.ro, jotka yhdessä tavoittavat viikoittain 85 000 kävijää. Sanoma-Hearst Romanian uusin lanseeraus on uutispalvelu Newsreport.ro, joka on toteutettu Hollanin johtavan uutissivuston, ilse median Nu.nl:n mallin mukaan.

Sanoma-Hearst Romania on osa SanomaWSOY-konsernin aikakauslehtiryhmää Sanoma Magazinesiä.