Uusi Internet-palvelu avuksi painonhallintaan - Kiloklubi auttaa laihtumaan pysyvästiJuuri avattu Kiloklubi on ensimmäinen kotimaisin asiantuntijavoimin kehitetty laihduttamiseen erikoistunut Internet-palvelu. Ihmedieettien tai ehdottomuuden sijaan se opastaa tehokkaasti tasapainoiseen ruokavalioon ja terveisiin elämäntapoihin.www.kiloklubi.fi on kehitetty suomalaisille käyttäjille. Sen toimintaperiaatteita ovat kehitelleet maamme tunnetut painonhallinnan asiantuntijat: ravitsemustutkija Patrik Borg, mm. Torinon olympiajoukkueen lääkärinä toiminut Tommi Vasankari, liikuntatieteen tohtori Raija Laukkanen, kokki ja ruoka-alan ammattilainen Maija Silvennoinen sekä liikunnanopettaja, hyvinvointikonsultti Eija Holmala.

- Kiloklubissa tietokannat ja tekniset innovaatiot palvelevat tavallista laihduttajaa: Kiloklubi kertoo, minkälaiset valinnat juuri hänen ruokavaliossaan ja liikkumisessaan edistävät painon pudotusta ja pysyvää painonhallintaa. Kun ihminen oppii hallitsemaan syömisensä kokonaisuutta, hän voi ajan mittaan unohtaa kalorien laskemisen, palvelun tuottaja, aiemmin mm. Vauva-lehden sivustosta vastannut Anu Mäkelä toteaa. - Käyttämällä asiantuntijoiden huippuosaamista voimme tarjota kiloklubilaisille järkeviä ja hyviksi havaittuja laihdutusohjeita. Kiloklubi on realistinen, mutta erittäin tavoitehakuinen tapa päästä omaan ihannepainoon ja pysyä siinä. Palvelu sopii myös niille, jotka haluavat pysyä nykyisissä mitoissaan.

Uuden palvelun tarjoama laihdutusohjelma perustuu käyttäjän antamiin taustatietoihin ja niiden päivittämiseen sekä siihen, että Kiloklubi oppii ohjelman käytön myötä tuntemaan yksittäisen laihduttajan. Klubilaisen oma ohjelma mukautuu uuteen painoon tai elämäntyylin muutoksiin. Laihduttamisen pitkäjänteisyys vaatii sen, että jäseneksi liitytään ainakin kolmeksi kuukaudeksi.

Kiloklubilainen saa halutessaan itselleen sopivia ruokalistoja, joissa on päivittäiset ateriat ja välipalat. Vaihtoehtoisesti hän voi syöttää palveluun nauttimansa ateriat ja nähdä yhdellä silmäyksellä, onko oma ruokavalio riittävän monipuolinen ja onko siinä sopivasti energiaa. Palautteen saa helppotajuisilla, liikennevalojen kaltaisilla värisymboleilla. Kävijä saa myös luotettavaa opastusta tarvittaviin muutoksiin.

Palvelussa on yli 2 000 ruokaohjetta ravintoarvoineen. Reseptien sekä muiden ruokatietojen määrää lisätään jatkuvasti. Kiloklubilainen voi myös muokata ruokatietokantaa mieleisekseen määrittelemällä suosikkejaan ja tallentamalla omia ruokaohjeitaan.

Kiloklubin muu sisältö - mm. artikkelit, uutiset ja keskustelupalstat - on laadittu tukemaan painonhallintaa, motivoimaan ja viihdyttämään. Palvelun laadukas journalistinen sisältö käsittelee paitsi laihduttamista, ravintoa ja liikuntaa myös yleistä hyvää oloa, muotia ja kauneutta. Kiloklubin asiantuntijatiimin jäsenet kirjoittavat artikkeleita erikoisalueestaan ja osallistuvat nettikeskusteluihin. Keskusteluissa klubilainen saa suoran kontaktin myös muihin laihduttajiin.

Kiloklubi on Sanoma Magazines Finlandin ensimmäinen itsenäinen internet-palvelu. - Olemme hyödyntäneet muun muassa lehdistämme tuttua vankkaa sisältö- ja kohderyhmäosaamista, Internet Manager Hans Valldén kertoo. - Internetin laihdutuspalvelut ovat menestyneet hyvin esimerkiksi Ruotsissa ja Yhdysvalloissa. Suomen laihdutusmarkkinan arvoksi arvioidaan noin 100 miljoonaa euroa vuodessa.

Kiloklubiin voi tutustua maksutta viikon ajan osoitteessa www.kiloklubi.fi. Kolmen kuukauden jäsenyys maksaa 29 euroa. Jäsenmaksun voi maksaa sekä yleisimmillä luottokorteilla että pankkien verkkomaksulla.

Katso myös Kiloklubin esittelyvideo osoitteessa www.kiloklubi.fi

Juuri nyt osoitteessa www.kiloklubi.fi

- Painonpudotus voi pienentää riskiä sairastua rintasyöpään
- Luutkin tarvitsevat liikuntaa
- Joogalla paino hallintaan
- Miten käy, kun lihavuudesta tehdään viihdettä?