Sanoma Magazinesin Hollannissa toimivan aikakauslehtiyhtiö Sanoma Uitgeversin toimitusjohtajaksi on nimitetty Dick Molman, 52. Aiemmin Molman on toiminut eri tehtävissä hollantilaisessa mediayhtiö VNU:ssa. Aluksi Molman työskenteli VNU Publishing-ryhmässä, mm. kustannusyhtiö Veldhuisin ja mainosmyyntiin keskittyneen Admedian toimitusjohtajana. Molman on ollut myös yrityskustantamiseen keskittyneen VNU Business Publicationin Hollannin johtajana. Kesäkuusta 2002 alkaen Molman toimi VNU Exhibitions Europen toimitusjohtajana.

- Pidän suurena kunnianosoituksena ja myös haasteena työtä yhdessä Hollannin merkittävimmistä viestintäyhtiöistä, Molman toteaa.

- Olen iloinen siitä, että Dick liittyy joukkoomme. Hän tuo mukanaan valtavan määrän kokemusta. Dick panostaa vahvan johtotiimin rakentamiseen niin, että Sanoma Uitgevers on valmis vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin ja varmistamaan jatkuvan menestyksen Hollannin markkinoilla, Sanoma Magazinesin toimitusjohtaja Eija Ailasmaa sanoo.

Sanoma Uitgevers on Hollannin johtava aikakauslehtikustantaja, jonka yli 70 kuluttaja-aikakauslehtibrändiin kuuluvat mm. Libelle, Margriet, VT-Wonen, Story, Nieuwe Revu ja Aku Ankka. Vuonna 2005, Sanoma Uitgeversin liikevaihto oli 540 milj. euroa ja yhtiössä työskenteli noin 1 150 ihmistä. Sanoma Uitgevers on osa Sanoma Magazines -liiketoimintaryhmää. Sanoma Magazines kuuluu Euroopan viiden suurimman kuluttaja-aikakauslehtikustantajan joukkoon. Ryhmä toimii 12 maassa. Vahvojen aikakauslehtibrändien lisäksi Sanoma Magazines laajentaa toimintaansa muihin, erityisesti interaktiivisiin viestintäkanaviin.

Lisätietoja: Eija Ailasmaa, toimitusjohtaja, Sanoma Magazines, p. +31 622 555 803

SANOMAWSOY OYJ


Matti Salmi
johtaja, talous ja hallinto

JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset tiedotusvälineet