Skype ja R-kioskit aloittavat yhteistyönRautakirja Oy ja Skype ovat solmineet yhteistyösopimuksen Skype-aloituspakkausten ja -prepaid-korttien myynnistä R-kioskeista.

Skype-puhelut ovat nousseet nopeasti maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Skypen helppokäyttöinen, maksuton ohjelmisto mahdollistaa korkealaatuiset, ilmaiset Internet-puhelut ohjelmistoa käyttävien tietokoneiden välillä.

R-kioskit tarjoavat Skype-aloituspakkauksia, jotka sisältävät kuulokkeen mikrofonilla, Skype-ohjelman latauslevykkeen sekä 30 minuutin prepaid-kortin, jolla voi maksaa SkypeOut- ja SkypeIn-lisäpalveluita. SkypeOut- ja SkypeIn-palveluilla voi soittaa edullisesti Skype-tunnuksen ja tavallisten puhelinnumeroiden välillä. Lisäpalvelut tilataan Skypen web-sivuilta (www.skype.com). Aloituspakkauksen lisäksi R-kioski tarjoaa 13 euron hintaisia Skype-prepaid-kortteja. Tuotteet ovat saatavilla R-kioskeista kautta maan perjantaihin 23.12. mennessä.

"R-kioskit ovat Suomen johtava prepaid-tuotteiden myyntikanava ja Skype on luonnollinen laajennus tähän tuoteryhmäämme. Olemme myyneet jo vuodesta 1999 GSM-puhelimiin prepaid-liittymiä ja puheajan latauslipukkeita. Skypen tarjoamat tuotteet Internet-puheluita varten täydentävät asiakkaillemme tarjottavaa palvelua erinomaisesti", sanoo R-kioskien valikoimapäällikkö Sari Martikainen.

"R-kioski on merkittävä tekijä Suomen vähittäiskaupassa ja luonnollinen kumppani meille. Yhteistyön tavoitteena on tuoda ilmaiset Internet-puhelut entistä helpommin suomalaisten kuluttajien ulottuville", sanoo Skypen Pohjoismaiden johtaja Jonas Kjellberg.

Skype on maailman nopeimmin kasvava Internet-pohjainen viestintäpalvelu. Maksuton ohjelmisto on saatavilla 27 kielellä, ja sitä käytetään lähes kaikkialla maailmassa. Skypella on yli 66 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja lukumäärä kasvaa lähes 175 000:lla joka päivä.

Lisätietoja:
Skype
Jonas Kjellberg, Pohjoismaiden johtaja (ruotsin ja englannin kielellä)
Puh. +46 733 690 010
jonas.kjellberg@skype.net
Skype-tunnus: jonas.kjellberg

Rautakirja Oy
Sari Martikainen, Kioskikauppa, Valikoimapäällikkö
GSM +358 400 682 701
sari.martikainen@r-kioski.fi


R-kioski on valtakunnallinen, keskitetysti ohjattu, kannattava monimyymäläketju, joka tarjoaa kuluttajille viihdettä, jännitystä ja mielihyvää sekä päivittäisiä perustuotteita ja -palveluita nopeasti ja vaivattomasti aamusta iltaan. Suomessa R-kioskeja on runsaat 700. Yhtiöllä on kioskitoimintaa myös Virossa, Latviassa ja Liettuassa. R-kioskit ovat osa Rautakirjaa, joka kuuluu SanomaWSOY-konserniin.

Skype on maailman nopeimmin kasvava Internet-pohjainen viestintäpalvelu. Yhtiön maksuton ohjelmisto mahdollistaa korkealaatuisten puheluiden soittamisen ilmaiseksi kaikkialta maailmasta. Skype-ohjelmisto on saatavilla 27 kielellä. Skypen liiketoiminta perustuu maksullisiin lisäpalveluihin, joihin kuuluvat muun muassa puhelut Skypen ja tavallisten puhelinten välillä, vastaajapalvelut ja soitonsiirrot. Yhtiön toimintaa tukee kasvava maailmanlaajuinen laitteisto- ja ohjelmistokumppanien yhteisö. Skypen omistaa eBay (NASDAQ: EBAY).
Lisätietoja: www.skype.com