Sanoma Budapest mukaan kaapeli-tv-toimintaan



Sanoma Budapest on allekirjoittanut sopimuksen uuden yhteisyrityksen perustamisesta ja kaapeli-tv-kanavan lanseeraamisesta. Uuden kanavan nimeksi tulee 4 - The storyTV, ja lähetykset aloitetaan tammikuussa 2006. Sanoma Budapest omistaa uudesta yrityksestä 25 %.

Uusi kaapeli-tv-kanava keskittyy ohjelmistossaan tähtien ja muiden kuuluisuuksien elämään. Markkinatutkimuksen mukaan julkisuuden henkilöiden elämää koskevat uutiset ja ohjelmat ovat unkarilaisia aikakauslehtilukijoita ja tv-katsojia eniten kiinnostavia aiheita.

Uusi tv-kanava aloittaa testilähetykset syksyn 2005 aikana. Kanava voi seurata yli 2 miljoonaa unkarilaista kotitaloutta. Ohjelmisto tulee sisältämään sekä itse tuotettuja että lisensoituja ohjelmia.

Unkarin johtava aikakauslehti- ja internettoimija Sanoma Budapest vahvistaa multimediaulottuvuuttaan laajentamalla toimintaansa televisiotoimintaan ja yhdistämällä osaamisensa valittujen partnereiden kanssa.

Sanoma Budapest on osa Sanoma Magazines Internationalia, joka kuuluu SanomaWSOY:n aikakauslehtiliiketoimintaryhmään Sanoma Magazinesiin.