Parkkilatauslipukkeita R-kioskilta



Kännyparkkiyhtiö Nextpark Oy laajentaa liiketoimintaansa pääkaupunkiseudulle. Helsingin kaupunki ottaa NextPark-palvelun käyttöön toukokuun alussa. Oulussa parkkimaksupalvelu on ollut käytössä jo usean vuoden ajan. NextPark-latauslipukkeita saa ostaa R-kioskeista Helsingissä ja Oulussa.

NextPark tuo laajenemisen yhteydessä markkinoille maailman ensimmäisenä palvelun, jossa on tekstiviestillä aktivoitava parkkilatauslipuke ja palveluun liittyminen. Koskaan aikaisemmin ei ole voinut liittyä kännyparkkipalveluun tekstiviestillä ja ladata samalla parkkirahaa omalle parkkimaksutililleen. Latauslipukepaketti sisältää myös NextPark-käyttöohjeen ja tarran. NextPark-latauslipuke sopii erityisen hyvin Helsingin kaupunkiin, koska raaputuslipukkeiden käyttö pysäköinnin maksamisessa loppuu.

- Yhteistyömme R-kioskien kanssa antaa mahdollisuuden kasvaa nopeasti johtavaksi kännyparkkipalvelun tarjoajaksi. NextPark-palveluun liittyminen on nyt yhtä lähellä autoilijaa kuin lähin R-kioski, kertoo Nextpark Oy:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Kulju.

- NextPark-latauslipuke on luonnollinen lisä R-kioskin prepaid-tuotteiden valikoimaan. Palvelu on helppokäyttöinen ja sen ostaminen R-kioskilta on vaivatonta, kertoo Rautakirjan kioskikaupan valikoimapäällikkö Sari Martikainen.

Kun autoilija on hankkinut NextPark-latauslipukkeen, hän maksaa pysäköinnin soittamalla valtakunnalliseen NextPark-palvelunumeroon. Autoilija ei maksa kuukausimaksua eikä kalliita erikoishintaisia puheluja. Tekstiviesti kertoo autoilijalle pysäköintiajan olevan päättymässä. Pysäköintiaikaa voi jatkaa soittamalla uudelleen NextPark-palvelunumeroon. Pysäköinnin voi myös lopettaa ennen autoilijan näppäilemää lopetusaikaa soittamalla NextPark-palvelunumeroon, ja autoilija maksaa vain käyttämästään pysäköintiajasta.

Lisätietoja:

Sari Martikainen, valikoimapäällikkö, Rautakirja Oy
Puh. 0400 682 701, sähköposti: sari.martikainen@r-kioski.fi

Hannu Kulju, hallituksen puheenjohtaja, Nextpark Oy
Puh. 040 5035 417, sähköposti: hannu.kulju@nextpark.com