Alkon Etiketti-lehti Sanoma Magazines Finlandin kustannettavaksi



Alko ja Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisut aloittavat yhteistyön Etiketti-lehden kustantamisessa. Ensimmäinen yhteistyössä toimitettu lehti ilmestyy syksyllä 2005. Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisut valittiin lehden kustantajaksi tarjouskilpailun perusteella.

- Etiketti-lehden tehtävä on tutustuttaa suomalaisia sekä kotimaiseen että kansainväliseen juoma- ja ruokakulttuuriin. Lehteä tekevät alaan perehtyneet erikoistoimittajat. Tavoitteenamme on mielenkiintoinen, asiantunteva ja luotettava lehti, Alkon viestintäjohtaja Mika-Pekka Miettinen sanoo.

Uudistuva Etiketti juhlii ensi syksynä 40-vuotista taivaltaan ja syksyn numero on samalla juhlalehti. Etiketin kohderyhmänä ovat Alkon myymälöissä asioivat henkilöt, ja lehden tavoitteena on antaa kohderyhmälleen Alkosta vastuullinen, asiantunteva ja asiakasystävällinen kuva. Etiketti julkaistaan sekä suomen että ruotsin kielellä. Sen painosmäärä on 280 000 kpl.

Lisätietoja antavat Alkon viestintäjohtaja Mika-Pekka Miettinen, puh. (09) 5765 5345 ja Sanoma Magazines Finlandin Tekniikkalehdet ja yritysjulkaisut -yksikön kustantaja Eija Toiviainen, puh. (09) 120 5330.

Sanoma Magazines Finlandin Yritysjulkaisut-yksikkö on yksi Suomen johtavista asiakas- ja sidosryhmälehtien kustantajista. Yritysjulkaisut on tuottanut erilaisia kokonaisviestinnän ratkaisuja vuodesta 1980.

Sanoma Magazines Finland on Suomen suurin aikakauslehtikustantaja ja osa SanomaWSOY:n suurinta liiketoimintaryhmää, Sanoma Magazinesia.