Suomalainen Kirjakauppa avaa myymälän Raumalle



Suomalainen Kirjakauppa avaa uusimman myymälänsä Raumalle Tarvontorille torstaina 29.1.2004. Myymälä on ketjun 59. myymälä ja ensimmäinen myymälä Raumalla.

"Olemme pitkään etsineet Raumalta kirjakaupalle sopivaa liiketilaa, sillä uskomme, että Suomalaisen Kirjakaupan kaltaiselle täyden valikoiman kirjakaupalle on paikkakunnalla markkinoita", toteaa Suomalaisen Kirjakaupan toimitusjohtaja Raimo Kurri.

Rauman Suomalaisen Kirjakaupan myymälä on laajan valikoiman kirjakauppa. Myymälässä on myös Tulostus ja tallennus -osasto, josta löytyvät kaikki tulostus- ja tallennusmateriaalit ja värisäiliöt. Valikoimiin kuuluu myös monipuolinen valikoima muita toimisto- ja paperitarvikkeita.

Myymälävalikoiman lisäksi myymälästä löytyy koko maailman kattava kirjojen tilauspalvelu.

Nyt avattavassa myymälässä on myyntitilaa noin 350 m2 ja henkilökuntaa 8. Myymäläpäällikkönä toimii Nina Kotiranta.

Suomalainen Kirjakauppa on maan johtava kirjakauppaketju. Ketjuun kuuluu 59 Suomalaisen Kirjakaupan nimellä toimivaa myymälää, neljä Yliopistokirjakauppaa, kaksi Reader´s-pokkarimyymälää sekä lukiolaisia suoraan palveleva Lukiolaisten Kirjakauppa. Lisäksi Suomalaisella Kirjakaupalla on tytäryhtiö Virossa. Konseptia täydentää Suomen laajin ja monipuolisin verkkokirjakauppa Suomalainen.com. Suomalaisen Kirjakaupan liikevaihto vuonna 2002 oli 111,3 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 800 henkilöä. Suomalainen Kirjakauppa on osa Rautakirja-yhtymää ja SanomaWSOY-konsernia.



Lisätietoja antavat:

Myymäläpäällikkö Nina Kotiranta 010 405 24 00
Kehitysjohtaja Jarmo Oksaharju 040-836 4229
Toimitusjohtaja Raimo Kurri 0400-443742