Nelonen vaihtoi jatkuu-tunnisteensa - suunnitteluyhteistyö elokuvaopiskelijoiden kanssa jatkuu



Nelonen otti maanantaina 16. helmikuuta käyttöön jälleen uudet jatkuu-tunnisteet. Nyt ruutuun tulleet Seitsemän veljestä -aiheiset tunnisteet ovat ensimmäinen osa Suomi-Filmi -nimellä kulkevasta tunnistesarjasta.

Sarjan muut aiheet ovat Rakastavaiset, Ylioppilas ja Pekka & Pätkä. Uusia tunnisteita tuodaan kanavalle vaiheittain koko kevään ja kesän ajan. Suomi-Filmi -aiheisten tunnisteiden lisäksi kanavalle kurvaa myös Mopomies, joka seikkailee jatkuu-tunnisteissa kesän ajan.

Uudet jatkuu-tunnisteet on käsikirjoittanut ja ohjannut kaksi Elokuvataiteen laitoksen opiskelijaa, Mark Lwoff ja Vesa Virtanen. Tunnukset kuvasi mm. Nousukausi-elokuvan ja useita mainoksia kuvannut Peter Flinkenberg ja ne leikkasi useita Jussi-patsaita voittanut Kauko Lindfors. Musiikista vastasi Vesa Anttila.

Nelonen etsii jatkuvasti alalle tulevia uusia osaajia ja nuoria kykyjä. -Yhteistyö elokuva-alan opiskelijoiden kanssa on antoisaa ja hyödyttää molempia osapuolia. Tarjotessamme alan opiskelijoille mahdollisuuden saada töitään esille Nelosen ohjelmavirrassa saamme samalla tuoreita ideoita kanavailmeeseemme, toteaa Nelosen markkinointipäällikkö Pia Kalsta tyytyväisenä.