Muutoksia SanomaWSOY:n sijoittajasuhteet ja konserniviestintä -toimintoon - Raija Kariola yrittäjäksi



SanomaWSOY Oyj:n sijoittajasuhteet ja konserniviestintä -toiminnosta pitkään vastannut johtaja Raija Kariola siirtyy itsenäiseksi yrittäjäksi ja liikkeenjohdon sijoittajasuhdekonsultiksi 1.1.2005 alkaen.

Konsultin roolissa Kariola osallistuu myös jatkossa aktiivisesti SanomaWSOY:n sijoittajasuhdetoiminnan kehittämiseen. Sopimukseen sisältyy mm. sijoittajasuhdetoiminnan ja -viestien kehittämistä, koulutusta ja liiketoimintaryhmien viestintäkonsultointia sekä asiantuntijatuki pörssiyhtiön tiedonantovelvollisuuden piiriin kuuluvissa projekteissa.

SanomaWSOY:n sijoittajasuhteet ja konserniviestintä -tiimi toimii talous- ja hallintojohtaja Matti Salmen alaisuudessa, ja nelihenkisen tiimin vetäjänä toimii jatkossa viestintäpäällikkö, DI, Kare Laukkanen.

- Raija on tehnyt erinomaista työtä kehittäessään SanomaWSOY:n sijoittajasuhteita ja konserniviestintää. Tältä pohjalta on hyvä viedä asioita eteenpäin, Matti Salmi sanoo. ? Toivotan Raijalle onnea uusiin haasteisiin. Tulemme tekemään yhteistyötä myös jatkossa, Salmi lisää.

- Olen persoonallisuudeltani aina ollut yrittäjä ja pohtinut siksi jo vuosia itsenäiseksi konsultiksi ryhtymistä, Raija Kariola sanoo. ? Minulla on ollut onni työskennellä erittäin mielenkiintoisissa, kansainvälistyvissä ja menestyvissä yrityksissä ja kehittää niiden sijoittajasuhdetoimintaa. Työnantajani ovat tarjonneet jatkuvasti uusia haasteita, joista olen voinut ammentaa kokemuksia. Työskenneltyäni 16 vuotta IR-alalla on nyt oikea hetki toteuttaa pitkäaikainen haaveeni, jota varten minulla on ollut jo monta vuotta oma yritys, Interlock Oy.

- SanomaWSOY:ssä on vahva ja osaava sijoittajaviestinnän tiimi, joten pystyin tekemään päätökseni luottavaisin mielin, Kariola toteaa.

Lisätietoja: Matti Salmi, p. 0105 19 5120 ja Raija Kariola, p. 0105 19 5060