Ensimmäinen Auto Bild Suomi ilmestyi - Niko Rosberg vauhdittamassa starttia



Auto Bild Suomen ensimmäinen numero on ilmestynyt 100-sivuisena. Lehti on myynnissä 12.3. alkaen lehtipisteissä ympäri Suomen.

Kaksi kertaa kuukaudessa, perjantaisin ilmestyvää lehteä kustantaa Sanoma Magazines Finland ja se on saksalaisen emolehden kanssa tehtävästä yhteistyöstä huolimatta oikea suomalainen autolehti.

Auto Bild Suomen starttia oli vauhdittamassa myös Nico Rosberg, jonka Formula 3 -uraa sekä autourheilun kuninkuusluokkaan kuuluvan Formula 1 -sarjan testejä Suomessakin on seurattu kiinnostuneina. - Uudessa Auto Bild Suomi -lehdessä yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla kahden maan - Saksan ja Suomen - vahvuudet. Saksalainen täsmällisyys ja innovatiivisuus liittyvät suomalaiseen tekemisen meininkiin ja huumorintajuun uudella tavalla. Ja uskon tietäväni, mistä puhun, sukujuuriltaan saksalais-suomalainen Nico Rosberg totesi uuden lehden kunniaksi järjestetyssä tilaisuudessa.

- Muita autolehtiä tiiviimpi ilmestymisrytmi takaa sen, että Auto Bild Suomi ehtii julkaista kiinnostavimmat autouutuudet, uusien mallien ensiesittelyt sekä niiden vertailutestit ensimmäisenä Suomessa, päätoimittaja Jarmo Markkanen iloitsee.

- Teemme suomalaisin voimin suomalaista autolehteä, jonka sisällöstä puolet tehdään ja toimitetaan oman toimituksen voimin. Saksalainen materiaali lokalisoidaan ja tiedot tarkistetaan vastaamaan Suomessa myynnissä olevia malleja.

Auto Bild Suomi on herättänyt suurta kiinnostusta jo ennen ilmestymistään, sillä saksalainen emolehti, Auto Bild, on yksi Euroopan johtavista autolehdistä. Auto Bild ilmestyy Saksan lisäksi 17 Euroopan maassa sekä Indonesiassa. Sen levikki on yli 700 000 ja lukijoita sillä on noin 2,8 miljoonaa. Maailmanlaajuisesti Auto Bild tavoittaa yli 38 miljoonaa lukijaa.