Pääkaupunkiseudulla toimivan Radio Helsingin ohjelmat ovat kuultavissa HTV:n kaapeliverkossa 2. tammikuuta alkaen. HTV:n ja Radio Helsingin tuore sopimus kaapelijakelusta on vastaus kuuntelijoiden toiveisiin.


Radio Helsingin jakelu HTV:n kaapeliverkossa käynnistyy torstaina
2. tammikuuta klo 9.00 taajuudella 104,0 MHz. Kaapelijakelu parantaa Radio Helsingin kuuluvuutta erityisesti Helsingin keskustassa ja takaa häiriöttömän signaalin koko verkon alueella.

Kaapelijakelu myös laajentaa Radio Helsingin kuuluvuusaluetta. HTV:n laajakaistaverkossa on lähes 235.000 kotitaloutta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Lisäksi HTV:n ohjelmat jaetaan myös Elisan kaapeliverkossa Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä, Kirkkonummella, Veikkolassa ja Klaukkalassa yli 16.000 talouteen.

Syksystä 2000 toiminut Radio Helsinki on vahvasti paikallinen kanava, joka seuraa aktiivisesti pääkaupunkiseudun ala- ja yläkulttuuria sekä panostaa osaavaan ja palkittuun paikallisjournalismiin. Radio Helsinki, vapaa radio, on suunnattu kuulijoille, jotka arvostavat älykästä ja haastavaa ohjelmaa, eivätkä pelkää satunnaisia yllätyksiä. Vahvoihin tekijänimiin nojaava ohjelmisto perustuu kunnianhimoisesti toimitettuihin puheohjelmiin ja maan monipuolisimpaan musiikkitarjontaan, eikä sitä ole sidottu formaattiin eikä soittolistoihin. Radio Helsinki soittaa vuodessa 25.000 eri kappaletta.

HTV (Helsinki Televisio Oy) on Suomen suurin kaapelitelevisioyhtiö. Sen laajakaistaverkkoon pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) on kytketty lähes 235.000 taloutta. HTV aloitti digi-tv-lähetykset laajakaistaverkossaan kesällä 2001. HTV:n welho-laajakaistapalveluilla on noin 30.000 tilaajaa. HTV on osa SanomaWSOY:n sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmää, SWelcomia.