SanomaWSOY:n tytärkonserni Rautakirja on juuri lähettänyt seuraavan sisältöisen tiedotteen:

Rautakirja Oyj:n hallitus on juuri päättyneessä kokouksessaan nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 30.3.2001 alkaen KTM Erkki Järvisen. Rautakirjan toimitusjohtajana kolme vuotta toiminut Hannu Syrjänen nimitettiin eilen Rautakirjan emoyhtiön SanomaWSOY:n toimitusjohtajaksi.

Erkki Järvinen (s. 6.4.1960) on työskennellyt Rautakirjan palveluksessa vuodesta 1997 kioskikaupan toimialajohtajana. Tätä ennen hän on hankkinut vahvan liike-elämän tuntemuksensa elintarviketeollisuuden myynti- ja markkinointitehtävissä Oy Fazer Ab:ssa sekä Cultor Oy:ssä.

Erkki Järvisen nelivuotisena Rautakirja-aikana yhtiön kioskikauppa on käynnistänyt kansainvälistämisen ja konseptin monipuolistamisen samalla kun R-kioskien tulos on kasvanut vuosi vuodelta. Konseptia on kehitetty kuluttajien käyttäytymisessä tapahtuneita muutoksia ennakoiden ja kehityksen edelläkävijänä.

- Kasvu, kansainvälistyminen ja kannattavuus ovat olleet kioskikaupassa keskeisiä tavoitteitamme. Siinä me olemme onnistuneet hyvän ja ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla, toteaa Erkki Järvinen. Samat tavoitteet siivittävät Järvisen mukaan koko Rautakirjan toimintaa. Saan johdettavakseni erinomaisessa tuloskunnossa olevan konsernin, jolla on kunnianhimoiset tavoitteet kehittyä myös jatkossa, Erkki Järvinen kiteyttää tulevaisuuden-näkemyksiään.

Samassa kokouksessa Rautakirja Oyj:n hallitus järjestäytyi valitsemalla keskuudestaan hallituksen puheenjohtajaksi SanomaWSOY Oyj:n toimitusjohtajan Hannu Syrjäsen ja varapuheenjohtajaksi SanomaWSOY Oyj:n hallituksen puheenjohtajan Jaakko Rauramon.