Eilen sulkeutuneen NHL-tähtien pelipaitojen huutokaupalla kerättiin yli 70 000 euroa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle, joka kerää varoja suomalaisten lasten syöpähoitojen kehitykseen.

Huuto.netissä (www.huuto.net) toteutettu hyväntekeväisyyshuutokauppa piti sisällään suomalaisten huippukiekkoilijoiden pelipaitoja, joita pelaajat olivat lahjoittaneet Aamu Säätiön hallituksen jäsenen Saku Koivun pyynnöstä huutokaupattavaksi.

Huutokauppa sulkeutui kovan loppukirin jälkeen ja lopullinen summa ilahdutti sekä Aamu Säätiössä että Huuto.netissä.

”Olemme Huuto.netissä iloisia siitä, että voimme tarjota hyväntekeväisyystahoille toimivan väylän kerätä varoja ja sitä myötä osallistua tärkeiden asioiden tukemiseen. Aamu Säätiön kampanja oli erinomainen esimerkki onnistuneesta yhteistyöstä, jonka kautta saatiin kerättyä merkittävä summa syöpäsairaiden lasten hyväksi”, eCom-palveluiden johtaja Heikki Lempinen Sanoma Digitalista toteaa.

”Yhteistyö ammattiosaajien kanssa on ensisijaisen tärkeää tämänkaltaisissa kampanjoissa, se on avain onnistumiseen ja uskottavuuteen. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja merkittävään lahjoitussummaan, joka tullaan käyttämään lasten syöpähoitojen kehitykseen”, iloitsee Aamu Säätiön asiamies Laura Paasio.

Kovin huutokilpailu käytiin Mikko Koivun Minnesota Wild #9 pelipaidasta, josta huudettiin lopulta huimat 50 000 euroa.

Koivun pelipaidan onnellinen uusi omistaja motivoitui huutamaan hyvää huutokaupan kokonaisuuden ansiosta. Nimettömänä pysyttelevä yksityishenkilö on omien sanojensa mukaan todellinen ”jääkiekkofriikki”, jonka sydäntä lähellä on varsinkin lasten hyvinvointi. Lasten syöpähoitojen kehityksen tärkeys on korostunut hänelle viime vuosina omassa lähipiirissä ilmenneiden syöpäsairastumisien kautta.

Huutokauppa sijoittui Kansainvälisen lasten syövän päivän ympärille, jota vietettiin 15.2. Päivän tarkoituksena on levittää tietoutta lasten syöpäsairauksista sekä nostaa esille tarve rahoituksesta, jonka avulla voimme turvata uudenaikaisimmat hoidot syöpään sairastuneille lapsille Suomessa ja näin mahdollistaa heille terve aikuisuus.

Huutokaupan kohteina olivat Mikael Granlundin, Erik Haulan, Jussi Jokisen, Mikko Koivun, Leo Komarovin, Lauri Korpikosken, Patrik Laineen, Pekka Rinteen sekä Rasmus Ristolaisen pelipaidat.

Lisätiedot:

Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Asiamies Laura Paasio, Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö, p. 050 597 0554

Sanoma Digital tarjoaa kuluttajille ja yrityksille Suomen johtavat markkinapaikat asumisen, rekrytoinnin ja yleisluokitellun palveluissa. Tuoteportfolioomme kuuluu muun muassa Oikotie.fi, Huuto.net, Hintaseuranta.fi, Autotie.fi ja Rakentaja.fi -palvelut.

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.