Vauva.fi kasvattaa journalistisen sisällön ja blogien määrää. Kolumneja lapsiperhearjesta kirjoittavat muun muassa supersuositut Maria Veitola, Marja Hintikka ja Sanna Stellan. Vauva.fi:n blogien joukossa on suursuosion saavuttanut Sami Minkkisen Havaintoja parisuhteesta.

Vauvan ja Meidän Perheen yhteinen nettisivusto Vauva.fi kasvattaa blogien ja kolumnien määrää. Vauvan ja Meidän Perheen uusia kolumnisteja ovat toimittaja Maria Veitola sekä maaliskuussa kolumnistina aloittava näyttelijä, kirjailija Sanna Stellan. Kolumnistina jatkaa toimittaja ja juontaja Marja Hintikka.

”Vauva.fi on tunnettu lähes kaiken kattavista keskusteluistaan. Nyt kasvatamme journalistisen sisällön määrä: Vauva.fi yhdistää kiinnostavimmat Vauvassa ja Meidän Perheessä julkaistut jutut, kolumnit, blogit, videot sekä esimerkiksi asiantuntijoiden kanssa käytävät live-keskustelut”, päätoimittaja Anna Ruohonen sanoo.

Vauva.fi tavoittaa viikoittain 550 000 eri kävijää (TNS Metrix) ja on Suomen suurin naisille kohdistettu mediasivusto. Kaikista Suomen verkkomedioista Vauva.fi on kymmenen suurimman joukossa.

”Vanhemmuudessa on kysyntää mielipiteellisille jutuille. Kolumnistimme, jotka ovat itsekin pienten lasten äitejä, kertovat kiinnostavimmat kulmat perhearkeen.”

Maria Veitolan kolumni julkaistaan myös painetussa Meidän Perhe -lehdessä, Sanna Stellanin ja Marja Hintikan kolumnit Vauva-lehdessä.

Vauva.fin suosituin bloggari on Sami Minkkinen, jonka Havaintoja parisuhteesta -blogi on suurmenestys. Hyvän startin on saanut myös seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin blogi Puhu muru, jossa pienten lasten äiti kirjoittaa hyvin henkilökohtaisesti parisuhteesta ja lapsiperheen arjesta.

Lisätiedot
Viestintäjohtaja Hanna Johde, Sanoma Media Finland, p. 040 673 8977

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Sanoma Lifestyle – yhdessä tehty, jaettu ja koettu. Sanoma Lifestyle tuo yhteen suomalaiset naiset, perheet ja 55-plussat kauneuden, muodin, vanhemmuuden, hyvinvoinnin, ruoan ja ajankohtaisten puheenaiheiden ääreen. Olemme vaikuttavien mediakokonaisuuksien edelläkävijä ja rakennamme rakastettujen brändiemme ympärille yhteisöjä, palveluita, tapahtumia ja kaupallisia ratkaisuja. Olemme ylivoimainen väylä ydinkohderyhmiemme elämänvaiheisiin; tavoitamme kaksi miljoonaa suomalaista, joista puolitoista miljoonaa on naisia.