Helsingin Sanomat on moninkertaisesti sisällöistään, digipalveluistaan ja markkinoinnistaan palkittu media. Helsingin Sanomat on Suomen suurin maksullinen digimedia, jolla on jo yli 220 000 digitaalisen palvelun tilaajaa, ja määrä on vahvassa kasvussa. HS:n asiakastyytyväisyys on niin printti- kuin digitilaajien keskuudessa korkealla tasolla ja tavoitamme viikoittain yli kaksi miljoonaa suomalaista.

Helsingin Sanomat hakee vakituiseen työsuhteeseen videojournalistia, joka kykenee sähäkkään uutistoimintaan, hallitsee livetuotannon ja pystyy jalostamaan toimituksen visioista sykähdyttäviä digitaalisia kokemuksia.

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu videomateriaalin suunnittelua, käsittelyä ja leikkaamista HS:n juttuihin nopeista uutisista vaativiin visuaalisiin projekteihin. Olet vuorollasi vastuussa studiotuotannoista kuten Lasten uutisista, podcasteista sekä erilaisista suorista lähetyksistä ohjauksineen ja jälkitöineen. Työssäsi olet vahvasti mukana kehittämässä HS:n audiovisuaalista kerrontaa ja tuet toimitusta ideoiden työstämisessä.

Hakijalta edellytetään videokerronnan hallintaa, teknistä osaamista, oma-aloitteisuutta, tyylitajua, luovuutta, ryhmätyötaitoja ja kokemusta visuaalisesta journalismista. Olet joustava ja ratkaisukeskeinen henkilö, ja osaat tehdä pienelle ruudulle isoja kokemuksia.

Hakemallamme osaajalla on vahvoja näyttöjä alalla työskentelystä. Tehtävään soveltuva koulutus ja journalistinen näkemys ovat eduksi. Hallitset Adobe Premieren, After Effectsin ja Photoshopin ja sinulla on kokemusta studiotuotannoista. Lisäksi sinulla on valmiudet kuvata videoita myös itse.

Työskentelet osana HS:n uutisdeskiä ja toimit tiiviissä yhteistyössä HS:n muiden osastojen kanssa. Päivittäistä työtä teet huippuammattilaisten kanssa, joihin kuuluu toimittajia, kuvaajia, koodareita, animoijia ja infograafikoita. HS:n toimitus sijaitsee Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa. Työ on osin vuorotyötä.

Lisätietoja antaa HS:n uutisdeskin esihenkilö Irina Vähäsarja (040 163 7327, irina.vahasarja@hs.fi). Hakuaika päättyy 18.4.2021. Hakulomakkeen löydät tämän linkin takaa. Hakulomakkeeseen pääset liittämään myös työnäytteitä.

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde