Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Onko digitaalinen palvelukehitys intohimosi? Haluatko olla keskeisessä roolissa rakentamassa Suomen tunnetuimman mediatalon digikokemusta? Tule mukaan Sanoman luovaan designer yhteisöön. Tarjoamme sinulle tilaisuuden miljoonien Suomalaisten rakastamien palveluiden asiointikokemuksen parantamiseen mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä.

Vastaat Sanoman kuluttaja-asiakkuuksissa keskitetyn ostokokemuksen, kirjautumisen ja asiakaspalvelun konseptien suunnittelusta. Sovitat yhteen sidosryhmien tarpeet ja tuot asiakkaan äänen kuuluville. Suunnittelet työssäsi monipuolisesti sekä kuluttaja-asiakkaiden että sisäisesti käytössä olevia palveluita. Työtehtävät vaihtelevat suuremmista useiden kuukausien projektikokonaisuuksista pienkehitykseen. Oman tiimisi lisäksi teet tiivistä yhteistyötä myös talon muiden designereiden kanssa saumattoman asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Työkielinäsi ovat suomi ja englanti. Etätyöskentely onnistuu joustavasti myös poikkeusolojen jälkeisenä aikana.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta digitaalisten palveluiden suunnittelusta esimerkiksi ostamisen, kirjautumisen ja asiakaspalvelun alueilla sekä monimutkaisten asiakasprosessien suunnittelusta. Toivomme sinulta soveltuvia työnäytteitä aikaisemmista saavutuksista ja osaamisesta portfolion muodossa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn huippubrändien parissa. Pääset kehittymään Suomen suurimmassa yksityisessä mediayhtiössä maan parhaiden ammattilaisten joukossa. Uudet ajatukset ovat meillä tervetulleita. Koska parhaat asiat tapahtuvat hyvässä porukassa, teemme asioita yhdessä. Tarjoamme ison talon hyvät edut ja puitteet.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana eli toimithan nopeasti. Kysy lisätietoja Program & process manager Sinikka Sierla, p. 040 136 5973 to 16.9. klo 11-12, ti 21.9. klo 10-11 tai  to 23.9. klo 11-12 Hae tehtävää 3.10.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Työn tyyppi

Kokoaikainen

Työsuhteen tyyppi

Vakituinen