Sanoma on sitoutunut tekemään elinvoimaista paikallista journalismia tuleville sukupolville. Pirkanmaan koilliskulmassa ja Keski-Suomessa Sanoman alueelliseen toimitusyhteisöön kuuluvat Jämsän Seutu, Vekkari, KMV-lehti ja Suur-Keuruu. Palkitut brändit tavoittavat jatkuvasti yli 60 000 sitoutunutta lukijaa. Samaan alueelliseen toimituskokonaisuuteen kuuluu myös Aamulehti sekä useita muita paikallismediabrändejä.

 

Etsimme uutistuottajaa

Etsimme uutistuottajaa toimituskokonaisuuteen, jonka muodostavat Sanoman paikallismediabrändit Jämsän Seutu & Vekkari, KMV-lehti ja Suur-Keuruu. Ryhmä tekee kunnianhimoista paikallisjournalismia useiden kuntien alueella molemmin puolin maakuntarajaa Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Uutistuottajan tehtävänä on suunnitella brändien sisältö ja johtaa toimitustiimien päivittäistä työtä yhdessä päätoimittajan kanssa. Uutistuottaja toimii myös päätoimittajan sijaisena. Edestä johtamiseen kuuluu, että osallistut journalismin tekemiseen tarvittaessa myös itse.

Tiedät, millaista on hyvä paikallisjournalismi ja osaat sekä tehdä että johtaa sellaista. Tunnistat uutisen ja puheenaiheet. Tiedät, miten tavoitat digitaalisesti uusia lukijoita. Sinulla on kokemusta ja näyttöä journalismin operatiivisen analytiikan hyödyntämisestä sekä päätelmien johtamisesta käytäntöön. Tiimityöskentely ja tiimin vetäminen innostavat sinua. Sinulle on luontevaa pitää näpeissäsi montaa asiaa samaan aikaan. Työnjohtokokemus on välttämätön ja esimieskokemuksesta on etua. Olet uskottava työnjohtaja, koska sinulla on vankka kokemus digitaalisen journalismin tekemisestä, johon kuuluvat kirjoittamisen lisäksi esimerkiksi verkko-otsikointi, valokuvaaminen, livelähetykset ja julkaisutaktiikka. Paikallistuntemus auttaa tehtävän hoitamisessa.

Pääasialliseksi työskentelypaikkakunnaksi voidaan sopia Jämsä, Mänttä-Vilppula tai Keuruu. Tehtävään kuuluu työntekoa näissä kaikissa. Työ on pääosin päivätyötä mutta myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävässä on mahdollisuus järjestellä työnsä itsenäisesti. Olemme päättäneet onnistua digitaalisessa journalismissa, joten käytössämme on aina parhaat työkalut ja markkinatieto. Tarjoamme monipuoliset kehittymis-, kouluttautumis- ja uramahdollisuudet Sanoma-konsernissa sekä mahdollisuuden työskennellä osana journalismin huippuammattilaisten verkostossa. Tehtävän menestyksekäs haltuunotto tarjoaa aikanaan erinomaiset valmiudet edetä uralla esimerkiksi alueellisen tai valtakunnallisen mediabrändin digitaalisen uutistyön johtotehtäviin.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja mahdollisimman pian, viimeistään vuoden alussa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 30. marraskuuta. Aloitamme haastattelut heti. Kerro hakemuksessasi, millaista mielestäsi on hyvä digitaalisen ajan paikallisjournalismi ja miten johdat sellaista energisesti ja tuloksellisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jämsän Seudun, KMV-lehden ja Suur-Keuruun päätoimittaja Eija Ruoho, 050 438 0445, eija.ruoho@sanoma.com.

Sijainti

Suomi

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde