Sanoma Lifestyle on Suomen kiinnostavimpien aikakausbrändien tekijä, joka tuo yhteen suomalaiset naiset ja perheet. Rakastetut brändimme tuottavat iloa, inspiraatiota ja merkityksellisyyttä. Puhumme lukemisen puolesta. Tunnemme asiakkaamme ja tiedämme, mikä tuottaa heille arvoa. Tarjoamme arkeen viihdyttäviä hengähdystaukoja. Sanoma Lifestylen lehtiä ovat muun muassa Kodin Kuvalehti, Aku Ankka, ET, Gloria ja Hyvä Terveys. Sanoma Lifestyle on osa Sanoma Media Finlandia ja Sanoma-konsernia. 

Vahvistamme nyt kolmea pääsisältöaluettamme, jotka ovat hyvinvointi, lifestyle ja feature ja haemme niihin toimituspäälliköitä, yhtä kuhunkin tiimiin.  

Olet kunnianhimoinen ja monipuolinen sisältöosaaja, jolla on vahvat näytöt juttujen tuottamisesta ja editoimisesta. Olet ennen kaikkea tiimipelaajia, mutta pystyt tuottamaan sisältöjä myös itsenäisesti. Toimituspäällikkönä toimenkuvaasi kuuluvat myös uusien julkaisujen kehittäminen sekä tuottaminen ja yli brändirajojen toimiminen. Toivomme, että sinulla on kokemusta esihenkilötyöstä sekä avustajasuhteiden ylläpitämisestä.  

Toimituspäällikkö Lifestyle-toimitus: Gloria, Glorian koti, Suuri Käsityö, Matka 

Olet kiinnostunut muotiin, designiin, lifestyleen sekä populaarikulttuuriin liittyvistä aiheista ja ilmiöistä. Sinulla on vahva kokemus avustajien kanssa työskentelystä, juttukonseptien suunnittelusta ja editoinnista. Arvostamme tiimityötaitoja, työtä pelkäämätöntä asennetta ja rentoa kokonaisuuksien hallintaa. Katsot eteenpäin ja näet mahdollisuuksia – myös utelias luonne ja hyvä huumorintaju on plussaa.  

Toimituspäällikkö hyvinvointitoimitus: Hyvä Terveys ja ET Terveys, erikoisjulkaisut ja hyvaterveys.fi 

Olet kiinnostunut hyvinvointiin liittyvistä aiheista ja ilmiöistä. Seuraat terveys-, ravitsemus- ja liikuntamaailman uusia tuulia, innostut lääketieteen popularisoinnista ja sytyt ihmismielen koukeroiden avaamisesta. Sinulla on kokemusta juttukonseptien suunnittelusta, mutta olet myös vahva editoija ja toimittajille kannustava sparraaja. Olet valmis osallistumaan uusien printtituotteiden kehittämiseen eikä verkkosivujen sisällöntuotanto ole sinulle vierasta. 

Toimituspäällikkö ET ja Kodin Kuvalehti 

Olet vahva sisältöosaaja, jolla on näkemystä ja näyttöjä aikakauslehtijournalismista sekä kiinnostavien sisältöjen tekemisestä. Olet kiinnostunut sekä featuresta että lifestylestä. Olet kunniahimoinen kehittäjäluonne ja haluat tehdä kohderyhmälle merkityksellistä ja puhuttelevaa sisältöä. Sinulla on vahvat näytöt tuottamisen ja editoinnin lisäksi toimitusprosessien johtamisesta. Olet vahva tiimipelaaja ja saat ihmiset ympärilläsi loistamaan. 

Tarjoamme vakituisen työn, kilpailukykyisen palkan sekä luovan, kannustavan ja mukavan työyhteisön Sanoman Ruoholahden kampuksella. Etätyömahdollisuutemme ovat erittäin joustavat. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 13.6. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake ja kerro hakemuksessasi mistä tehtävästä/tehtävistä olet kiinnostunut. Haethan mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-päällikkö Sanna Kivirinta, sanna.kivirinta@sanoma.com. 

 

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde