Tällaisia paikkoja on tarjolla vain harvoin. Nyt on. Suomen suurin uutismedia Ilta-Sanomat etsii toimituspäällikköä. Tarjoamme avainpaikan suomalaisen median ytimessä, digitaalisen journalismin ykkösbrändissä.

Toimituspäällikkö johtaa kollegoidensa kanssa Ilta-Sanomien päivittäistä uutistoimintaa, pidemmän aikavälin sisältösuunnittelua sekä on vastuussa valituista aihealueista ja toimituksista. Jatkuva strateginen kehittäminen ja kehitysprojektien vetäminen ovat tärkeä osa tehtävää. Toimituspäällikkö on Ilta-Sanomien johtoryhmän jäsen.

Etsimme tehtävään digitaalisen journalismin huippuosaajaa, jolla on erinomainen uutisnenä ja taito löytää kiinnostavat näkökulmat myös vähemmän ilmeisistä aiheista. Olet kunnianhimoinen ja kekseliäs sekä laajasti kiinnostunut Ilta-Sanomien keskeisistä aihepiireistä: yhteiskunnallisesti tärkeistä uutisista viihteeseen, urheiluun ja lifestyleen. Tunnet syvällisesti digitaalisen median lainalaisuudet ja kehität osaamistasi koko ajan.

Edellytämme vahvaa kokemusta toimituksellisista johtotehtävistä ja esimiestyöstä. Osaat johtaa journalistista työyhteisöä innostavasti ja näkemyksellisesti. Sinulla on palava halu kehittää osaamista, sisältöjä ja brändiä, ja olet valmis näkemään vaivaa menestyksen eteen.    

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä aidosti valtakunnallista mediaa isoille, kasvaville digiyleisöille.Tule mukaan tekemään median tulevaisuutta ja täytä sähköinen hakemuslomake mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2021.

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde