Haemme Suomen ykköstoimitukseen Helsingin Sanomiin toimittajia, still- ja liikkuvan kuvan hallitsevia kuvaajia, sometoimittajia, kuvatoimittajia, graafikoita, taittajia, infograafikoita, liikkuvan kuvan graafikoita ja videoeditoijia.

Työnkuvat ovat hyvin erilaisia: nopeaa uutistyötä deskissä, festariarvostelujen, uutisreportaasien, henkilöhaastattelujen ja syvälle sukeltavien featurejuttujen kirjoittamista, visuaalisten kertomusten rakentamista kuvien, videoiden ja grafiikan keinoin, maailman avaamista liikkuvan grafiikan avulla ja juttujen tuottamista sosiaaliseen mediaan.

Edellytämme reipasta, oma-aloitteista otetta työhön. Arvostamme rohkeutta ideoida juttuaiheita ja uusia tekemisen tapoja. Ajattelemme sisältöjämme ja juttujen ilmaisua mobiili ja verkko edellä, ja samaa toivomme kesätyöntekijöiltämme.

Kesätyöntekijämme ovat työnkuviin soveltuvien alojen opiskelijoita tai vastavalmistuneita. Edellytämme jonkin verran työ- tai harjoittelukokemusta journalismin, sisällöntuotannon tai visuaalisen ilmaisun parista.

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen työsuhde