HS:n lifestyletoimitus on mukavista asiantuntijatoimittajista koostuva toimitus, joka on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä HS:n maksullisen juttutuotannon, timanttijuttujen, kivijalkana. Osastolla tehdään Helsingin Sanomien Torstai-liite ja sunnuntaisin ilmestyvät Koti-sivut sekä aikakauslehdet HS Meidän perhe ja Sport. Osaston aihepiirejä ovat fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi, ihmissuhteet, perhe, koti, matkailu, kuluttaja ja työelämä. Toimituksen painopiste on digissä. 

Etsimme joukkoomme uutta kirjoittajaa. Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on useiden vuosien kokemus feature- tai lifestylejournalismista, olet kivana pidetty työkaveri ja pääsi kuhisee ideoita. Osaat ja uskallat mennä ihmisiä lähelle ja olet valmis tarttuman aiheeseen kuin aiheeseen. Tunnet lifestyleaiheiden kentän kotimaassa ja ulkomailla ja pystyt poimimaan esiin vasta kuplimassa olevia puheenaiheita. Ymmärrät lifestyleaiheiden merkityksen yhteiskunnassa: tiedät, että yksityisten aiheiden kautta voi muuttaa maailmaa.
Olet erinomainen kirjoittaja. Näkökulmien rajaaminen on normaali työkalusi. Koska olet jo kokenut featuretekijä, osaat kuljettaa erikokoisia juttuhankkeita rinnakkain ja sinulla on kokemusta featurejuttujen digitaalisesta kerronnasta ja osaat hyödyntää analytiikkaa työssäsi.

Ymmärrät myös nuoria kohderyhmiä ja olet aktiivinen sosiaalisessa mediassa (erityisesti Instagram, TikTok ja YouTube).

Lifestyletoimituksessa pääset osaksi taitavaa, kunnianhimoista ja lämminhenkistä työyhteisöä. Pääset työssäsi kehittämään lukijoiden syvästi arvostamaa lifestylesisältöä ja digitaalista featurekerrontaa etulinjassa Suomen parhaimpien editorien ja visuaalisten digituottajien kanssa.  

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.2.2022. Työ tehdään Helsingissä.

Kerro hakemuksessasi vapaamuotoisesti itsestäsi ja motivaatiostasi kyseiseen tehtävään. Liitä mukaan ansioluettelosi, vähintään kaksi juttunäytettä, yhden suosittelijan yhteystiedot ja palkkatoiveesi. Jätä hakemuksesi viimeistään 6.12.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa lifestyletoimituksen esihenkilö Merituuli Saikkonen, merituuli.saikkonen@hs.fi, 0440-919190.

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde