Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Senior Online Sales Specialist

Oletko kokenut digitaalisen markkinoinnin, verkkokaupan tai molempien ammattilainen? Ovatko datalähtöinen digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ja tulosten todentaminen testien kautta sinulle luonnollinen tapa toimia? Ymmärrätkö teknologian tuomat mahdollisuudet ja työskentelet sujuvasti yhdessä esim. analyytikoiden, luovien ja myynnin ihmisten kanssa?

Sanoman Kuluttajamyynti ja Asiakkuudet -yksikkö tekee jatkuvaa kehitystä asiakaslähtöisen kuluttajamyynnin saralla kaikissa kanavissa. Panostamme vahvasti digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakasviestinnän kehitykseen, ja nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan viemään tekemistämme uudelle tasolle. Haemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen vahvaa digitaalisen myynnin ammattilaista.

Vastuullasi on

Esimerkiksi Ruudun ja Suplan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittäminen ja käytännön toimenpiteiden toteuttaminen yhdessä tai useammassa kanavassa. Vastuullasi on lisäksi mainonnan tehokkuuden mittaaminen, myynnin optimointi sekä digitaalisen mainonnan kokonaisvaltainen kehittäminen ja toteuttaminen.

Odotamme sinulta

  • Usean vuoden kokemusta digitaalisesta myynnistä ja/tai markkinoinnista
  • Vahvaa osaamista datalähtöisestä digitaalisen myynnin ja -markkinoinnin kehittämisestä ja testaamisesta
  • Kokemusta webanalytiikan työkaluista, kuten Google Analytics
  • Hyvää osaamista joistakin markkinoinnin ja/tai testaamisen työkaluista, kuten Adform, Facebook, Google Ads ja Google Optimize
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden työskennellä rennossa ja vahvasti kehittyvässä moniosaaja tiimissä. Pääset työskentelemään hienojen brändien kanssa, kuten Ruutu +, Supla ja Rockfest. Sanoman usean alan huippuasiantuntijat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden ja tuen kehittyä työssäsi. Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut. Toistaiseksi teemme töitä etänä, kun paluu toimistolle koittaa sijaitsee toimipisteesi loistavien yhteyksien päässä Sanomatalossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake viimeistään 27.6.2021. Haastattelut alkavat jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Operations, Essi Valtonen puh. 0408425770 tai essi.valtonen@sanoma.com.

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde