Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä. Tule mukaan rakentamaan suomalaista mediaa seuraavillekin sukupolville!

Senior Marketing Automation Specialist

Etsimme joukkoomme kokenutta markkinoinnin automaation ammattilaista, kenellä on visiota ja tarmoa kehittää kyvykkyyksiä kokonaisuudessaan sekä viedä läpi myynnillisiä toimenpiteitä. Sanoman Kuluttajamyynti ja Asiakkuudet -yksikkö vastaa myynnillisistä asiakaskohtaamisista erilaisissa digitaalisissa kanavissa ja tiimimme kehittää jatkuvasti toimintaamme kohti vielä asiakaslähtöisempää tekemistä.

Vastuullasi on

Markkinoinnin automaation kyvykkyyksien kehittäminen kokonaisuudessaan ja kehitysprojektien läpivieminen, käytännön myyntitoimenpiteiden toteuttaminen omissa vastuukanavissa omille vastuubrändeille sekä asiakasviestinnän ja asiakaskokemuksen toimenpiteitä. Ymmärrät kohderyhmiä ja niiden merkitystä markkinoinnin automaatiossa. Tärkein kanavasi on sähköposti, mutta kehitämme jatkuvasti yhä monikanavaisempaa lähestymistapaa ja  valikkoon kuuluu lisäksi esimerkiksi push-notifikaatit. Pääset lisäksi osallistumaan mielenkiintoisiin kehitysprojekteihin, joiden tarkoituksena on viedä eteenpäin asiakaskokemusta sekä markkinoinnin automaation kyvykkyyksiämme. Vastuullasi on myynti ja asiakasviestintä vastuukanavissa, markkinoinnin automaation kehittäminen ja toteuttaminen sekä uusien myyntikanavien avaaminen.

Odotamme sinulta

  • Yli 3 vuoden kokemusta markkinoinnin automaatiosta
  • Vahvaa osaamista datalähtöisen myynnin ja -markkinoinnin kehittämisestä
  • Kokemusta markkinoinnin automaation työkaluista kuten Adobe Campaign
  • Myynnillistä otetta
  • Intoa ja tarmoa viedä läpi kehitysprojekteja
  • Katsomme eduksi kokemuksen kuluttajatilaustuotteiden myynnistä
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden työskennellä rennossa ja vahvasti kehittyvässä moniosaaja tiimissä. Pääset työskentelemään hienojen brändien kanssa, kuten Ruutu + ja Supla. Sanoman usean alan huippuasiantuntijat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden ja tuen kehittyä työssäsi. Lisäksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut. Toistaiseksi teemme töitä etänä, kun paluu toimistolle koittaa sijaitsee toimipisteesi loistavien yhteyksien päässä Sanomatalossa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuslomake viimeistään 20.6.2021. Haastattelut alkavat jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Operations, Essi Valtonen puh. 0408425770 tai essi.valtonen@sanoma.com.

 

 

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde