Tule kehittämään Suomen parasta ruokajournalismia kanssamme!

Haemme ruokatoimittajaa Helsingin Sanomien ruokatoimitukseen. Määräaikainen tehtävä alkaa 1.8.2021 ja päättyy 31.8.2022.

Ruoasta kirjoittavana toimittajana työskentelet HS:n lifestyleosastojen deskissä, jossa työtäsi ohjaavat ja johtavat ruokatoimituksen esihenkilö ja uutispäälliköt. Ruokatoimittajan työn aihepiirit kattavat laaja-alaisesti ruokajournalismin aihepiirit, kuten ajankohtaiset ruokailmiöt, viini- ja ravintola-arviot, reseptiikan sekä ravitsemuksen. Helsingin Sanomien ruokasisältöjen lisäksi pieni mutta sitäkin sähäkämpi ruokatoimitus tuottaa Glorian ruoka & viinin sekä Soppa365.fin ruokasisällöt.

Ruokatoimittajalta edellytämme vankkaa työkokemusta toimittajana sekä vahvaa erikoisosaamista ja aiempaa kokemusta ruokajournalismista. Olet ruoan ja juoman aihepiirien vahva asiantuntija, joten sinulla on kyky ideoida ja tehdä digitaalisesti vetäviä juttuja ruoka-aihepiiristä kiinnostuneelle kohderyhmälle. Taitavana ja vahvana kirjoittajana sinulta sujuvat sekä päivittäinen, nopea digitaalinen juttutuotanto että pidemmän ajan vaativat featurejutut. Kokemus nopeatempoisesta deskityöstä ja vaativien juttuhankkeiden tekemisestä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ruokatoimituksen esihenkilö Sanna Maskulin (sanna.maskulin@sanoma.com).

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen työsuhde