Suomen tavoittavin naisten media Me Naiset etsii päätoimittajaa. Tarjoamme avainpaikan suomalaisen median huipulla, Suomen ykkösmediatalossa.

Tehtävänäsi on johtaa Me Naisten toimitusta ja tehdä Suomen kiinnostavinta journalismia naiskohderyhmälle niin digitaalisiin kanaviin kuin printtilehteenkin.

Etsimme tehtävään kunnianhimoista aikakausjournalismin huippuosaajaa, jolla on vahva kohderyhmäymmärrys sekä palava halu kehittää sisältöjä ja brändiä. Tehtävässä on vahva digitaalinen painotus, sillä Ilta-Sanomien sivuilla julkaistavat Me Naisten digitaaliset sisällöt tavoittavat huomattavan osan suomalaisista naisista.

Sinulla on pidempiaikaista kokemusta aikakauslehtijournalismista sekä esimiestehtävistä, ja osaat johtaa journalistista työyhteisöä innostavasti ja näkemyksellisesti. Rooliin sisältyy tehtäviä myös Ilta-Sanomien johdossa. Päätoimittajana teet myös tiivistä yhteistyötä Sanoman myyntiorganisaatioiden kanssa.

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden tehdä naiskohderyhmälle suunnattua mediaa isoille, kasvaville digiyleisöille sekä laatutietoisille printtilukijoille. Tule mukaan rakentamaan aikakauslehtien tulevaisuutta ja täytä sähköinen hakemuslomake mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.4.2021.

Lisätietoja antaa Ilta-Sanomien vastaava päätoimittaja Johanna Lahti, puh. 0400-549689. Soittoajat 6.4. klo 10.15-11 ja 8.4. klo 16-16.45.

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde