Kiinnostaisiko mobiilidevaajan hommat Nelonen Median Online-tiimissä? Tehtävänäsi voisi olla iOS- ja/tai Android-kehitys puhelimiin, padeihin ja sen rinnalla vaikka Apple TV:hen, Android TV:hen tai Chromecastiin. Meillä pääset tekemään natiivia sovelluskehitystä mm. Swiftiä, Kotlinia ja Rx:aa käyttäen.
 
Tiimimme kehittää Ruutu- ja Supla-palveluita; sarjoja, leffoja, urheilua, tv-kanavia, live-lähetyksiä, radioita, podcasteja, äänikirjoja. Palettiin kuuluu noin 15 suosittua ja pidettyä laitesovellusta mobiililaitteista, webin kautta älytelkkareihin sekä laaja ekosysteemi erilaisia taustapalveluita mm. striimaukseen, julkaisunhallintaan, mainontaan, analytiikkaan ja tilauksien hallintaan. Videoalustaamme käyttävät omien palveluidemme lisäksi esimerkiksi Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat.
 
Nelonen Media on Suomen suurin viihdetalo, joka on osa Sanoma Media Finlandia. Meidän mediaperheeseen kuuluu suomalaisten rakastamia tv- ja radiokanavia (mm. Nelonen ja Radio Suomipop) sekä Ruutu ja Supla -palvelut. Lisäksi viihdytämme kansaa Nelonen Media Liven tapahtumissa ja festareilla sekä Kaiku Entertainmentin artisteilla.
 
Meillä niin omat devaajat, managerit kuin konsultitkin toimivat tiiviissä yhteistyössä ja yhtenä kokonaisuutena liiketoimintaosaajien keskellä. Arjessa pidämme päätöksenteon mahdollisimman lähellä itse tekemistä ja tekijöitä, sekä haluamme löytää jatkuvasti parempia työskentelytapoja ja työkaluja arkea helpottamaan. Meillä myös viihdytään tyypillisesti pitkään ja kollegoilta saa vahvan tuen kaikissa tilanteissa. Töitä voit tehdä paikan päällä Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa tai etänä. Maksamme myös kilpailukykyistä palkkaa ja bonuksia osaamisen, kokemuksen ja kykyjen mukaan.


Jos kuulostaa kiinnostavalta, laita hakemusta sisään alla olevasta linkistä tai kysele lisää: Antti Pyysalo (antti.pyysalo@nelonenmedia.fi) tai Tero Vedenoja (tero.vedenoja@nelonenmedia.fi)

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde