Me Sanoman Uutis- ja featuremedian ohjelmistokehitystiimissä haemme joukkoomme Helsinkiin tai Tampereelle Lead Developeria kehittämään Suomen suurimpia uutispalveluita. Oletko se sinä?

Lead Developer

N&F:n uutisalustan Lead Developerina pääset paitsi osallistumaan itse kehitykseen, myös tukemaan kehitystiimejä mutkikkaiden vaatimusten toteuttamisessa, valvomaan tuotearkkitehtuurin toteutumista, sekä organisoimaan tarvittaessa arkkitehtuurimuutosten suunnittelua. Työssäsi huomioit ei toiminnalliset -vaatimukset ja niiden toteutumisen, arvioit vaatimusten vaikutusta tuotearkkitehtuuriin, sekä neuvottelet ratkaisuista yhteistyössä sidosryhmien, kuten liiketoiminnan, toimitusten ja muiden teknologiatiimien edustajien kanssa.

 

Sanoma Media Finland on Suomen johtava mediatalo. Tavoitamme viikoittain 97% suomalaisista tarjoten tietoa, elämyksiä, inspiraatiota ja viihdettä. Uutis- ja featuremedia yksikkö on suurin Sanoma Median kolmesta liiketoimintayksiköstä. Yksikkömme huippubrändeihin ja sovellus-/sivustorosteriin kuuluvat mm. uutismediat kuten Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat, Aamulehti ja Satakunnan Kansa sekä aikakausbrändit kuten Me Naiset, Tiede ja Soppa365.  

Menestyäksesi tehtävässä auttaa, jos sinulla on

  • Monipuolinen tekninen osaaminen ja ohjelmistokehitysmenetelmien ja -työkalujen laaja-alainen hallinta
  • Useamman vuoden kokemus Java/Scala, TypeScript/JavaScript, sekä AWS:n palveluista
  • Jonkin verran kokemusta tietokannoista (PostgresSQL, Redis), ja muista käyttämistämme teknologioista (esim Apache SolR, Nginx, Docker)
  • Laaja-alaista kokemusta sovellusalustojen kehittämisestä
  • Hyvät kommunikointitaidot ja halu tehdä yhteistyötä yli organisaatiorajojen

Vastaavasti me Sanomilla tarjoamme sinulle

  • Miljoonia käyttäjiä kehittämillesi palveluille
  • Tilaisuuden tukea yhteiskunnallisesti merkittävää journalismia
  • Näköalapaikan jatkuvasti kehittyvien kuluttaja- ja mainosliiketoiminnan palveluiden kehittämiseen ja reaaliaikaisen datan hyödyntämiseen

Luonnollisesti sovellamme joustavaa työkulttuuria ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä etänä (myös normaalioloissa). Meillä voit kehittää omaa osaamistasi monipuolisten tehtävien ja koulutustarjonnan kautta, ja pääset osaksi huippuluokan kehittäjätiimiämme Tampereella ja Helsingissä.

Kiinnostuitko? Hae heti ja lähettämällä Linkedin profiilisi/CV. Tehtävästä lisätietoja antaa Jyrki Hokkanen ja kehittäjätiimi, joten kysy mitä tahansa tulee mieleen à jyrki.hokkanen@sanoma.com.

Sijainti

Suomi, Tampere, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde