Kokemusmuotoilijaa / UX-designeria

Design-tiimimme etsii nyt nälkäistä kollegaa, joka innostuu merkityksellisestä design-tekemisestä. Meidän kanssa pääset mukaan ainutlaatuisiin ja todella laajamittaisiin projekteihin ja pidämme huolen siitä, että sinulla on parhaat mahdollisuudet kehittää omaa asiantuntijuuttasi jatkuvasti. 

Sinun ei tarvitse olla vuosia toimistoja kolannut ja tuhansia asiakaskeissejä ratkonut kokemusmuotoilija, vaikkei sekään haitaksi ole. Enemmän arvostamme avointa mieltä sekä teknologia- ja business-suuntautunutta ajattelua. Olemme uuden äärellä, jolloin nopealla oppimisella ja kyvyllä soveltaa erilaisia ideoita pääsee pidemmälle kuin pussillisella vanhoja rutiineja.


Aina tulee Sanomista

Me Sanomalla uskomme, että joka päivä voi toimia vähän fiksummin. Kuulut osaksi Business Enablement -tiimiä, joka koostuu palveluiden suunnittelun ja kehittämisen asiantuntijoista. Tavoitteenamme on löytää, kokeilla, jalostaa ja jakaa parhaita tekemisen tapoja koko talolle. 

Uskomme avoimeen kulttuuriin ja pyrimme tekemään näkymättömiä ilmiöitä näkyväksi. Uskomme ketterään kehitykseen ja julistamme siinä sivussa leanin ilosanomaa, usein myös yritämme tehdä kuten saarnaamme. Kyky oppia, ymmärtää ja soveltaa avoimin mielin uutta on vuosikymmenien kokemusta tärkeämpää. Tiimimme toimintatapa on osallistava ja kuunteleva. Arvostamme suuresti tekijä-asennetta ja sujuvia tiimityötaitoja. Tarvitset tehtävässä myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 


Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Ensisijaisena tehtävänäsi on luoda meidän suurille B2B-asiakkaillemme ja partnereille kehitettävien palveluiden käyttökokemuksesta eheä ja toimiva. Sanoma Media Finland B2B-alueen tavoite on olla asiakkaiden luottokumppani mediamyynnin- ja markkinoinnin ratkaisuissa. Tuotamme palveluita niin isoille mainostaja-asiakkaille kuin pienille- ja keskisuurille pk-sektorin asiakkaille alueelliseen ja valtakunnalliseen kampanjointiin monikanavaisessa mediaverkostossamme - printissä, verkossa, radiossa, festivaaleilla… Kaikessa.

Pääset muotoilemaan näitä digitaalisia palveluja alusta loppuun saakka. Samalla osallistut Sanoman Design Systeemin kehittämiseen ja olet mukana luomassa yhtenäistä palvelukokemusta asiakkaillemme läpi tuotteiden. 


Siksi toivomme sinulta

 • Jo kerrytettyä työkokemusta UI- & UX-suunnittelusta sekä asiakkaiden ongelmien ratkaisemisesta digitaalisissa hankkeissa.
 • Vahvaa visuaalista näkemystä ja kiinnostusta alan trendejä kohtaan
 • Intohimoa kokeilla ja herättää ajatuksesi eloon digitaalisessa ympäristössä
 • Kykyä tuottaa rautalankaa ja siirtää konseptit moderneiksi käyttöliittymiksi ja prototyypeiksi esimerkiksi Sketchin ja Figman avulla
 • Alttiutta testauttaa tekeleesi ja osaat perustella suunnitteluratkaisujasi niin sisäisesti kuin asiakkaallekin
 • Hallitset yleisimmät UX-suunnittelun työkalut, kuten Figma, Sketch, InVision, Abstract ja mahdollisesti Adoben CC-pakki


Eduksesi katsotamme

 • Kokemus interaktiosuunnittelusta sekä työskentelystä Design Systeemien parissa
 • Tunnet palvelumuotoilumenetelmät ja alan termit kuuluvat aktiiviseen sanavarastoosi, ja sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta työpajojen fasilitoinnista ja käyttäjätutkimuksesta
 • Yhteistyö ohjelmistokehittäjien kanssa sujuu sinulta luontevasti 
 • Arvostamme strategista ymmärrystä liiketoiminnasta


Pyrimme toimimaan aidosti asiakkaidemme kumppanina ja siten muovaamaan omaa digitaalista liiketoimintaamme palvelumuotoilun keinoin heitä tukeviksi. Olet kehitystiimin make-it-happenizer, jolla on halu kokeilla uusia ratkaisuja ja tapoja paremman tuotteen aikaansaamiseksi. Konseptoit ja suunnittelet digitaalisia kokemuksia vastaamaan sekä tämän päivän että huomisen tarpeita. Tässä hommassa et ole yksin. Vastaat osaltasi asiakaskeskeisten ostokanavien- ja alustojen käytettävyyden ja kosketuspisteiden suunnittelusta liiketoiminnan, kehittäjien, product ownereiden ja asiakkaiden rajapinnassa.


Tiimissämme saat

 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
 • Työskennellä tiiviisti toisten suunnittelijoiden, liiketoiminnan kehittäjien, ohjelmistokehittäjien, loppukäyttäjien sekä asiakkaiden kanssa
 • Muotoilla Suomen suurimpien yritysten digitaalista liiketoimintaa designin ja palvelumuotoilun keinoin
 • Vastuuta työpajojen vetämisestä ja käyttäjätutkimuksesta
 • Osallistua kehittämään Sanoman palvelumuotoiluprosessia ja -tarjoamaa
 • Olla mukana luomassa Sanoman Design Systeemiä 
 • Nauttia rennon mutta kunnianhimoisen tiimin timanttisesta huumorista

 

Työsuhde-etuina tarjoamme myös muun muassa tasokkaan työterveyshuollon, E-passin sekä monipuolista Sanomain kerhon toimintaa. Toimimme hybridi-moodissa sekä etänä että läsnäpäivinä legendaarisessa Sanomatalossa, josta löytyvät niin ruokala kuin liikuntasali.

Lähetä hakemuksesi mahdollisine työnäytteineen ja portfolioineen mahdollisimman pian, koska pyrimme täyttämään paikan heti sopivan kanditaatin löytyessä.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voit olla yhteydessä CX & Design Leadiimme Ville Sielunahjoon (ville.sielunahjo@sanoma.com, 050 5969 883).

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde