Tarvitsetko kesätöitä? Liity osaksi huippujengiä!

Sanoman oma myyntitoimisto Oulussa hakee myyntineuvottelijoita kesätöihin. Voit työskennellä joko toimistolla tai kotoa käsin.

Sanoma Media Finland Oy on Suomen suurin kaupallinen mediatalo ja tuotteinasi ovat alan kysytyimmät brändit kuten rakastettu Aku Ankka sekä tunnetut aikakauslehdet, mm. Gloria, Kodin Kuvalehti ja Me Naiset. Myyt tuotteita pitkäaikaisille asiakkaillemme. Käytössäsi ovat alan parhaat työvälineet.

Sinun ei tarvitse olla valmiiksi myynnin ammattilainen, mutta haluat kasvaa sellaiseksi. Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja monipuolista valmennusta työssä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Saat loistavan mahdollisuuden tutustua työelämään monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 9-15.30. Sanoman myyntitoimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Oulussa osoitteessa Taka-Lyötyn katu 4.

Hae tehtävää pian lähettämällä ansioluettelosi ja täyttämällä hakulomake. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Riku Kess p. 040 487 9728.

Tutustu Sanoman teleduuniin ja tuleviin työkavereihin osoitteessa sanoma.fi/teleduuni .

Sijainti

Suomi, Oulu

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Kesätyö