Sanoma Asiakaspalvelu palvelee Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien, aikakauslehtien sekä Nelonen Median Ruudun ja Suplan kuluttaja-asiakkaita kaikissa tilaamiseen ja palvelujen käyttöön liittyvissä asioissa. Asiakaskohtaamisia meille kertyy lähes miljoona vuodessa - puhelimessa sekä sähköisissä palvelu- ja myyntikanavissa.

Haemme asiantuntevaan joukkoomme uusiksi työkavereiksemme innostuneita asiakaspalvelun ammattilaisia kesätöihin 1.5.2021-31.8.2021 ajalle. Aloitusaika on neuvoteltavissa.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti asiakaspalvelua kuluttaja-asiakkaille sähköisissä kanavissa ja puhelimitse. Hoidat esimerkiksi tilauksiin, muutoksiin, jakeluun, laskutukseen sekä digitaalisiin palveluihin liittyviä yhteydenottoja ammattitaidolla ja myynnillisellä otteella.

Olet etsimämme henkilö

·         Viihdyt asiakaspalvelutyössä ja sinulla on aito halu tehdä erinomaista asiakaspalvelua myynnillisellä otteella.

·         Olet tehokas, hyvä tiimipelaaja, ymmärrät hyvän ja laadukkaan asiakaspalvelun arvon.

·         Sinulla on hyvät IT-taidot; tietokone on tärkein työvälineesi, hallitset sen käytön hyvin ja itsenäisesti.

·         Opit helposti uusia asioita ja järjestelmiä.

·         Hallitset erityisesti asiakaspalvelun sähköiset kanavat, kuten sähköposti ja chat; tuotat tekstiä sujuvasti ja kirjoitat nopeasti. Myös puhelin on sinulle mieluinen työväline.

·         Sinulla on positiivinen asenne työhön ja hoidat stressitilanteetkin hymyillen. Kestät hyvin kiireisen työn tuomat paineet.

·         Sinulla tahto kasvaa asiakaspalvelun todelliseksi ammattilaiseksi ja moniosaajaksi.

·         Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta erityisesti sähköisten palautteiden käsittelystä ja chat -palvelun hoitamisesta katsotaan eduksi.

Sanoma Asiakaspalvelussa teet työtä tunnettujen ja arvostettujen tuotteiden parissa. Saat koulutuksen ja jatkuvan tuen onnistumiseen. Teemme vuorotyötä aukioloaikojemme puitteissa, vuoroja on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Toimimme Sanomalassa Vantaalla, erityisesti asiakaspalvelutyöhön suunnitelluissa tiloissa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 18.04.2021 täyttämällä sähköinen hakulomake. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan mahdollisimman pian. Lisätietoja asiakaspalvelupäällikkö Sanna Juottoselta osoitteessa sanna.juottonen@sanoma.com.

Sijainti

Suomi, Vantaa

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Kesätyö