Etsitkö kesätöitä? Liity osaksi huippujengiä!

Sanoman oma HS myyntitiimi Vantaalla hakee myyntineuvottelijoita kesätöihin. Työskentely tapahtuu toimistollamme Vantaankoskella.

Helsingin Sanomat on moninkertaisesti sisällöistään palkittu media, jonka laadukkaat sisällöt tavoittavat viikoittain yli kaksi miljoonaa suomalaista. Verkossa ja paperilla julkaistavan lehden lisäksi tuoteperheeseen kuuluvat myös Kuukausiliite, Teema ja Lasten uutiset.

Myyntineuvottelijana hoidat itsenäisesti myyntitilanteet puhelimessa ja tarjoat aktiivisesti HS-tilausta ja muita Sanoma Media Finlandin tuotteita asiakkaillemme. Hesari on lähellä sydäntäsi ja saatat tuntea jopa rakkautta sitä kohtaan.

Pidät puhelintyöskentelystä ja vaikka et olisikaan valmiiksi myynnin ammattilainen haluat kasvaa sellaiseksi.  Ison organisaation tuki ja selkeät tavoitteet auttavat sinua onnistumaan. Saat tehtävään kattavan koulutuksen ja monipuolista valmennusta työssä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Saat loistavan mahdollisuuden tutustua työelämään monipuolisessa ja kiehtovassa mediaympäristössä.

Työaika on maanantaista perjantaihin klo 9-15.30. Sanoman myyntitoimisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Vantaalla osoitteessa Martinkyläntie 9.

Hae tehtävää pian lähettämällä ansioluettelosi ja täyttämällä hakulomake. Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa 12.4 alkaen arkisin klo 9-15 Sari Tarkiainen puh 040-720 7667.


Tutustu Sanoman teleduuniin ja tuleviin työkavereihin osoitteessa sanoma.fi/teleduuni .

Sijainti

Suomi, Vantaa

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Kesätyö