Sanoma hakee Suomen medialiiketoimintoihin keskeiseen rooliin henkilöä

HS.fi/IS.fi PÄÄKEHITTÄJÄ

Haluatko tehdä työtä, jonka jäljen näkee joka päivä puolet suomalaisista? Haluatko olla taustatukena, kun Helsingin Sanomien tutkivat toimittajat paljastavat väärinkäytöksiä ja Ilta-Sanomien toimittajat kertovat, mikä valtakuntaa tänään puhuttaa.

Haemme yhteiseen kehitystiimiin  pääkehittäjää. Työsi on vastata siitä, että Sanoman uutismedian yhteinen uutisalusta tarjoaa maailmanluokan välineet Hesarin, Iltsun, Aamulehden ja Satakunnan Kansan toimituksille kertoa uutisista, puheenaiheista ja merkittävistä yhteiskunnallisista asioista.

Työsi on osallistua yhdessä ison kehittäjätiimin kanssa yhteisen uutisalustan kehitykseen. Työ on teknisten vaatimusten, käyttöliittymän toimivuuden ja journalististen pyrkimysten yhteensovittamista. Tuotearkkitehtuurin pitää toimia, jotta tilaajat, ilmoittajat ja toimittajat ovat tyytyväisiä.

Käytännössä työ on osin kehittämistä, mutta suurelta osin kehittäjien työn ohjaamista ja sparraamista. Helppoja teknisiä kysymyksiä tuskin joudut ratkaisemaan, mutta vaikeissa asioissa puoleesi käännytään usein.

Menestyäksesi tehtävässä auttaa, jos sinulla on monipuolinen tekninen osaaminen ja ohjelmistokehitysmenetelmien ja -työkalujen laaja-alainen hallinta.

Oletamme sinun olevan generalisti, joka pystyy oppimaan uusia tekniikoita, pilviarkkitehtuureja ja työkaluja nopeasti. Tällä hetkellä käytämme seuraavia: Scala, Typescript, React, AWS, PSQL, Redis, Nginx, Docker, Github, Datadog.

Sanoma tarjoaa sinulle

- Miljoonia käyttäjiä kehittämillesi palveluille

- Tilaisuuden tukea yhteiskunnallisesti merkittävää journalismia

- Innostavan, innostuneen ja erittäin ammattimaisen työyhteisön

- Suomen suurimman mediatalon keskeisen työtehtävän, jossa pääsee näkemään tilausmaksullisen journalisimin, mainosrahoitteisen journalismin, datan hyödyntämisen ja tarinankerronnan kehittämisen uusimmat virtaukset

Kiinnostuitko? Täytä hakemus, tai kysy lisätietoja Harri Virtala (harri.virtala@sanoma.com).

Sijainti

Suomi, Tampere, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde