HR trainee / Sanoma Media Finland

Sanoma Media Finland on Suomen monikanavaisin mediatalo, joka tunnetaan johtavista brändeistään. Tarjoamme tietoa, elämyksiä ja viihdettä niin sanoma- ja aikakauslehdissä, televisiossa, radiossa, verkossa kuin mobiilissakin ja tavoitamme päivittäin lähes kaikki suomalaiset. Sanoma Media Finland on osa Sanomaa, joka on kuluttajamedian ja oppimisen eurooppalainen edelläkävijä.

Tavoitteenamme on olla media-alan paras työpaikka Suomessa. Paremman työpaikan lupauksemme mukaisesti kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja teemme töitä Sanoman työntekijäkokemuksen ja kulttuurin kehittämiseksi. Meillä on tavoitteellinen, epämuodollinen ja ammattimainen kulttuuri, johon haluamme jatkossa tuoda vielä lisää ihmisläheisyyttä ja valmentavaa otetta. Tässä työssä meitä ohjaavat tuoreet johtamislupaukset: Luotan ammattilaiseen, Teen tilaa ilolle, Kannustan uskaltamaan ja Kohtaan ihmisen ihmisenä.

Uudistamme myös työntekemisen tapoja, tavoitteena parantaa toimivuutta ja lisätä joustoa ja yhteisöllisyyttä. Media-alan nopea muutos ja sen tuomat mahdollisuudet kannustavat meitä uudistamaan jatkuvasti osaamistamme. HR:n oman toiminnan kehittämisen keskiössä meillä on tällä hetkellä asioiden tekeminen fiksummin – tavoitteena parantaa sanomalaisten työntekijäkokemusta.

HR trainee

Vahvistamme nyt HR-Operations tiimiämme ja haemme uutta työkaveria HR traineeksi ajalle 1.3.-31.8.2022. Tehtävä olisi keväällä osa-aikainen (esim. 2-3 pv/vko) ja kesällä kokoaikainen.

HR traineenä selvität ja neuvot esihenkilöitä ja työntekijöitä erilaisissa työsuhteen elinkaareen liittyvistä palkka- ja työsuhdekysymyksissä osaamisesi ja kokemuksesi puitteissa. Lisäksi pääset tekemään työsopimuksia, kehittämään HR:n työntekijäkokemusta ja työn sujuvuutta tiimissä sekä kehittämään HR Operations tiimin intra-sivuja.

Tukena sinulla on tehtävässäsi Sanoma Median Finlandin HR-tiimi ja teet tiivistä yhteistyötä oman HR Operations tiimin kanssa.

Sovit joukkoomme ja viihdyt meillä, jos  

  • olet opiskelujen loppuvaiheessa ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa
  • sinulla on mahdollisesti työkokemusta erilaisista HR-tehtävistä, erityisesti työsuhde- ja/tai palkka-asioiden hoitamisesta
  • tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • haluat tehdä asioita joka päivä fiksummin ja jatkuva parantaminen innostaa sinua
  • tartut asioihin ja viet ne loppuun asti
  • osaat kommunikoida hyvin ja ilmaiset vaikeatkin asiat selkeästi
     

Tarjoamme sinulle merkityksellinen harjoittelujakson merkityksellisten brändien parissa. Pääset kehittymään, kasvamaan ja oppimaan Suomen suurimmassa yksityisessä mediayhtiössä maan parhaiden median ammattilaisten kanssa. Koska parhaat asiat tapahtuvat hyvässä porukassa, teemme asioita yhdessä sekä liiketoiminnan että HR:n kanssa. Uudet ajatukset ovat meillä tervetulleita. Ensisijainen toimipisteesi sijaitsee Sanomatalossa, mutta teemme työtä joustavalla mallilla läsnä- ja etätyötä yhdistäen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisellä hakulomakkeella viimeistään ke 26.1.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Legal & Operations Lead Tuomas Ruohonen puh. 050-5665318 pe 14.1.2022 klo 9-10 ja ke 19.1.2021 klo 13-14.30

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Määräaikainen työsuhde