Sinä monialainen mediaosaaja, visuaalinen tarinankertoja ja huippu tyyppi!

Haemme Nelonen Median Creative -tiimiin Creative Produceria

Laaja-alaiseen työnkuvaasi kuuluu markkinoinnin konseptointi ja tuotantotyö. Tukenasi on luovan tuotannon tiimi ja koko osaava markkinointiyksikkömme.

Ydintehtävät:

Creative Producer suunnittelee ja toteuttaa ohjelmiin ja Nelonen Media brändeihin liittyviä markkinointitoimenpiteitä tv- ja radiokanaville sekä sosiaaliseen mediaan. Päätarkoituksena on kutsua brändin mukaisesti lisää katsojia/kuuntelijoita tuotteen pariin. Creative Producer suunnittelee briefin perusteella kampanjan luovan toteutuksen kohderyhmän huomioon ottaen. Creative Producerin työ koostuu käsikirjoittamisesta, ohjaamisesta, leikkaamisesta ja äänisuunnittelusta. Työarjessa Creative Producer ja Creative Designer muodostavat työparin projekteihin luoden konseptin ja sen tuotannon.

Etsimme henkilöä, jolla on jo muutaman vuoden kokemus editoinnista ja jolle liikkuva kuva ja tarinat ovat lähellä sydäntä. Eduksesi katsotaan markkinoinnin perusteiden hallinta ja graafiset perustaidot. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto, olet esim. medianomi. Hallitset Adobe Creative Cloud –ohjelmistoympäristön.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen, suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja osaat esittää perustellusti oman näkemyksesi. Tv on tunnemedia ja sen tavoitteena on herättää tunteita määritellyssä kohderyhmässä, joten sinulla on kyky ajatella luovasti ja viihteellisesti. Osaat kuitenkin huomioida työssäsi myös projektin aikataulut sekä kaupalliset näkökulmat.

Tarjoamme näköalapaikan jatkuvasti kehittyvään media-alaan sekä haastavan ja vauhdikkaan työn mahtavien brändien, ohjelmasisältöjen ja tähtien parissa.

Edellytämme hakijoilta videomuotoista hakemusta, josta ilmenee osaamisesi sekä persoonasi – hae rohkeasti mukaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantotiimin vetäjä, Head of Creative Team Satu Ketopelto puh. 040-5762115 tai satu.ketopelto@sanoma.com.

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde