Sanoma Lifestyle on Suomen kiinnostavimpien aikakausbrändien tekijä, joka tuo yhteen suomalaiset naiset ja perheet. Rakastetut brändimme tuottavat iloa, inspiraatiota ja merkityksellisyyttä. Puhumme lukemisen puolesta. Tunnemme asiakkaamme ja tiedämme, mikä tuottaa heille arvoa. Tarjoamme arkeen viihdyttäviä hengähdystaukoja. Sanoma Lifestylen lehtiä ovat muun muassa Kodin Kuvalehti, Aku Ankka, ET, Gloria ja Hyvä Terveys. Sanoma Lifestyle on osa Sanoma Media Finlandia ja Sanoma-konsernia.

Sykkiikö sydämesi loistaville sisällöille ja sarjakuville? Ja haluat kertoa niistä koukuttavasti koko kansalle? Tule meille töihin!

Haemme nyt Sanoma Lifestylen asiakaskokemustiimiin sisällöntuotannon rautaista ammattilaista ja brändimarkkinoinnista kiinnostunutta moniosaajaa vastaamaan copywriterin ja markkinointikoordinaattorin yhdistelmätehtävästä.

Asiakaskokemustiimi on osa brändi- ja kaupallistamistiimiä, jossa ideoimme ja toteutamme yhdessä kaikki brändiemme markkinointiin, viestintään ja kaupallisiin tukitoimiin liittyvät suunnitelmat.   

Etsimme jatkuvasti keinoja vahvistaa lukijoidemme tunnesidettä arvostettuihin brändeihimme.

Työskentelykulttuurimme on avoin, luova ja joustava, ja kohtaamme haastavatkin tilanteet reilulla hyppysellisellä huumoria. Sparrailemme ja autamme työkaveria yli tehtävärajojen. Lisäksi teemme tiiviisti töitä useiden sidosryhmien kanssa – laadukkaiden lehtiemme toimituksista ja kuluttajamyyntiyksiköstä aina Disneyn kaltaisiin ulkoisiin yhteistyökumppaneihin asti.

Copywriterina vastaat briljanttien markkinointitekstien kirjoittamisesta eri medioihin, koukuttavasta asiakasviestinnästä asiakaspolun eri vaiheissa sekä oivaltavien tekstien tuottamisesta myynnin eri kanaviin. Markkinointikoordinaattorin roolissa huolehdit eri kampanjoiden mainosvarauksista ja muista ilmoituksista, vastaat asiakasviestinnän tuotannosta sekä osallistut asiakaskokemuksen ja markkinoinnin konseptien suunnitteluun, toteutukseen ja raportointiin yhdessä muun tiimin kanssa.

Odotamme sinun kirjoittavan innostavia tekstejä sujuvalla ja kieliopillisesti moitteettomalla suomen kielellä. Löydät ilmaisut, jotka puhuttelevat aina oikeaa kohderyhmää, oikeassa kanavassa. Olet kuin kotonasi journalismin, lifestylen ja hyvinvointiteemojen äärellä, mutta kynäsi taipuu myös Aku Ankka -universumin kirjavaan kieleen ja sukkeliin sanankäänteisiin.

Lisäksi olet nopea ja innokas oppimaan työssäsi käytettävät järjestelmät. Pidät langat käsissäsi monikanavaisten kampanjoiden materiaalien ja aikataulujen ristitulessa. Osallistut proaktiivisesti eri projekteihin, joissa pääset hyödyntämään ammatillista osaamistasi ja muita vahvuuksiasi.

Olet kiinnostunut populaarikulttuurista ja seuraat ilmiöitä ja trendejä. Saat ihmiset innostumaan sekä tekemään rajoja ylittävää yhteistyötä yhteisen tavoitteen eteen. Olet osa tiimiä, luonteeltasi tekijä ja laitat itsesi likoon.

Sinulla on jo näyttöjä erinomaisista tuloksista erityisesti copywriterin roolissa. Olet myös ollut toteuttamassa menestyksellisiä markkinointikampanjoita kaupallisella alalla. Tiedät, mikä on nominatiivi, mutta olet myös some- ja diginatiivi.

Tässä tehtävässä pääset oppimaan valtavasti uutta muuttuvasta mediaympäristöstä, ja voit kehittää toimenkuvaasi oman kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi mukaan. Ilahdummekin suuresti, jos sinulta löytyy taitoa ja kokemusta esimerkiksi videoiden kuvaamisesta, valokuvauksesta ja editoinnista, kuvankäsittelytaidoista, tapahtumatuotannoista ja/tai verkkojulkaisujärjestelmien käytöstä.  

Tarjoamme vakituisen työn, kilpailukykyisen palkan sekä luovan, kannustavan ja mukavan työyhteisön Sanoman Ruoholahden kampuksella. Etätyömahdollisuutemme ovat erittäin joustavat.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 1.12. mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Laita liitteeksi myös kaksi kirjoitusnäytettä sekä yksi esimerkki onnistuneesta kampanjasta, jota olet ollut mukana toteuttamassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaskokemuspäällikkö Juuso Puranen, juuso.puranen@sanoma.com

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde