Brand Partnership Manager, Artistit + Tähdet
Brand Partnership Manager, Urheilu

Etsimme Sanoman uuteen sponsorointitiimiin kahta kokenutta tekijää mukaan mullistamaan kotimaista sponsorointikenttää. Nyt haettavat positiot edellyttävät vankkaa kokemusta joko kategoriassa Artistit ja Tähdet tai vaihtoehtoisesti kategoriassa Urheilu.

Brand Partnership Managerina toimit osana Sanoman B2B myynnin uutta Sponsorointi-tiimiä, jonka keskeisenä tavoitteena on auttaa Sanoman brändiasiakkaita kehittämään sponsorointiaan hyödyntäen sekä Sanoman dataa että mediaratkaisuja. Sponsorointikohteille tiimi tarjoaa työkalut kiinnostavimpien kumppanuuksien löytämiseen sekä yhteistyön hyödyntämiseen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Portfoliostamme löytyy Kaiku Entertainmentin artistien, Nelonen Median tähtien sekä urheilun lisäksi muun muassa iso joukko musiikkifestivaaleja sekä elokuvia.

Sponsorointi-tiimi toimii läheisessä yhteistyössä Sanoman eri yksiköiden kanssa (mm. Nelonen Media, Kaiku Entertainment ja Nelonen Media Live). Osana uutta tiimiä, pääset vaikuttamaan toimenkuvaasi merkittävästi, joten toivomme sinulta lähes yrittäjähenkistä suhtautumista omaan työhösi.

Brand Partnership Managerina olet asiantuntija, jonka tehtävänä on dataa ja resursseja hyödyntäen tunnistaa ja arvioida potentiaalisia kumppanuuksia, neuvotella sopimuksista, hallinnoida portfoliota sekä auttaa asiakkaita hyödyntämään sponsorointisopimuksiaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ja tässä kaikessa sinulla on tietenkin iso joukko ammattilaisia tukenasi.

Tehtävä edellyttää sinulta sekä sponsorointi- että media-alan tuntemusta, asiakasymmärrystä ja myyntiosaamista, valmiita verkostoja sekä tietenkin oman kategoriasi sopimuskäytäntöjen hallintaa.

Tehtävässä menestyt, kun tartut tehtäviin innostuneesti ja luot vakuuttavia ratkaisuja suunnitelmallisesti. Olet rohkea ja positiivinen. Olet henkilö jolta halutaan pyytää apua ja näkemystä kun ratkaistaan asiakkaan haasteita. Myynnin ammattilaisena osaat myydä vakuuttavasti ratkaisusi asiakkaalle, olipa hän sitten sponsorin tai oikeudenomistajan edustaja. Olet myös tottunut esiintyjä ja esiinnyt mielelläsi myös englannin kielellä.

Työpaikkasi sijaitsee Sanomatalossa Helsingin ydinkeskustassa.

 

Kiinnostuitko? Tehtävästä antaa lisätietoja Sponsorointi-tiimin vetäjä, Jari Rask.

Jari.rask@sanoma.com / 0400 551 112
Puhelimella tavoitat parhaiten arkisin klo 16-18.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2021.
Kerrothan hakemuksellasin myös, oletko hakemassa paikkaa kategoriassa Artistit + Tähdet vai Urheilu
Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä.

P.S.
Voit halutessasi lähettää varsinaisen hakemuksen lisäksi myös lyhyen (max 30s) ääni- tai videotervehdyksen Jarille Whatsappilla!

Sijainti

Suomi, Helsinki

Työn tyyppi

Kokopäiväinen

Työsuhteen tyyppi

Vakinainen työsuhde